Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο

Να αφήσει πίσω του την κάκιστη εμφάνιση και την ήττα από τον Αιγινιακό θέλει απόψε (11/01) ο Πανιώνιος, ο οποίος κοντράρεται με τον Παναθηνα...

Να αφήσει πίσω του την κάκιστη εμφάνιση και την ήττα από τον Αιγινιακό θέλει απόψε (11/01) ο Πανιώνιος, ο οποίος κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (19/30), για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.


Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας γνωρίζουν πως πρόκειται για μία ιδιαίτερα δύσκολη αναμέτρηση, αλλά εμφανίζονται αποφασισμένοι να αγωνιστούν με πάθος και ενέργεια, ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Αυλωνίτη, Μητρόπουλου και του τραυματία Γιαννακόπουλου. Αντίθετα, οι Γιάννη και Αραβίδης ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και έχουν τεθεί κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας: Ανέστης, Ν. Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Παναγιωτούδης, Κούρντι, Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης, Καμπάνταης, Γιάννου, Λάσνικ, Παντίδος, Κωτσαλάς, Πάνος, Μπούζας.

Το πιθανότερο αρχικό σχήμα που αναμένεται να δούμε στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αποτελείται από τους: Ανέστη, Κούρο, Λαμπρόπουλο, Κουλουχέρη, Ζαχαράκη, Κούρντι, Παντίδο, Ντούνη, Κολοβό, Αραβίδη και Γιάννου.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι: Παναγιωτούδης, Καμπάνταης.

Διαβάστε και...

-Παναγόπουλος: «Πάθος και θέληση για τη νίκη»

-«Nα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα...»

-Λαμπρόπουλος: «Υπάρχει ανασύνταξη...»

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια