Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λαμπρόπουλος: «Υπάρχει ανασύνταξη...»

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι εάν ο Πανιώνιος παρουσιαστεί όπως πρέπει τότε μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πανα...

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι εάν ο Πανιώνιος παρουσιαστεί όπως πρέπει τότε μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι:

Για την ήττα απ' τον Αιγινιακό: «Μέσα στη χρονιά χρειάζεται αν υπάρξουν τέτοια ματς για να μπορέσει να ξυπνήσει η ομάδα. δεν έχουμε μπει καλά αγωνιστικά στο νέο έτος και ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε ποιοι είμαστε. Είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να κερδίζουμε. Ο τρόπος που χάσαμε ήταν σκληρός και πλέον υπάρχει ανασύνταξη και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ πιο δύσκολο τώρα το ματς. Είχαμε κάνει ένα απ' τα καλύτερά μας παιχνίδια και μακάρι να επαναληφθεί για να χαρούμε και να ανέβουμε βαθμολογικά. Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε και από εμάς κρίνεται πως θα πάει το παιχνίδι. Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης: «Εάν παρουσιαστούμε εμείς καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και εάν είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος ανέφερε: «μετά το παιχνίδι με τον Αιγινιακό είπα ότι αλλάζουμε νοοτροπία αλλά εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την ήττα. Ήμουν ο πρώτος που στεναχωρήθηκε όταν έμαθε ότι έφυγε ο Κύριος Παναγόπουλος, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του και ελπίζω να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία και να δυναμιτίζεται το κλίμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια