Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Nα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα...»

Ο Ευθύμης Κουλουχέρης δήλωσε ότι ο Πανιώνιος πρέπει να δείξει αγωνιστικό θράσος και ψυχή στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά ...

Ο Ευθύμης Κουλουχέρης δήλωσε ότι ο Πανιώνιος πρέπει να δείξει αγωνιστικό θράσος και ψυχή στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι θέμα timing. Ο Παναθηναϊκός τότε ψαχνόταν αλλά έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα όλοι μπορούν να πάρουν παντού αποτέλεσμα. Έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και θα διεκδικήσουμε ένα αποτέλεσμα».

Για την ήττα απ' τον Αιγινιακό: «Απ' τη στιγμή που δεν κρίθηκε η πρόκριση ήταν ένα χαστούκι αλλά πρέπει να μας γίνει μάθημα και να δείξουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Σε τέτοια γήπεδα αν δεν παρουσιαστείς δυνατός έρχονται τέτοια αποτελέσματα κυρίως ψυχολογικά. Ο Πανιώνιος έχει πολλά προβλήματα φέτος, χωρίς να γίνουν μεταγραφές. Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να δίνουμε την ψυχή μας και στο τέλος να γίνει το συνολικό ταμείο. Εμείς με τη δύναμη και το αγωνιστικό θράσος δείξαμε ότι κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει πριν αρχίσει».

Για το που πρέπει να «χτυπήσουν» τον Παναθηναϊκό για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα: « Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να έχει την κατοχή και ψάχνει να αναπτυχθεί ορθολογικά. Εμείς θέλουμε να είμαστε σφιχτοί στην άμυνα και μέσα από τον σωστό αγωνιστικό προσανατολισμό να βγάλουμε κάποιες επιθέσεις και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια