Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ενέργεια και καθαρό μυαλό»

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Αρτάκης (12/01) μίλησε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος. Αναλυτικά όσα δή...

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Αρτάκης (12/01) μίλησε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον πρωταθλητή Ευρώπης για δύο συνεχόμενες σεζόν Ολυμπιακό. Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά για να αντεπεξέλθουμε σωματικά στις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα. Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και «καθαρό» μυαλό ώστε να πάρουμε σωστές αποφάσεις και να φανούμε ανταγωνιστικοί στο γήπεδο».

«Αντιμετωπίζουμε την επίσημα καλύτερη ομάδα της Ευρώπης», παρατήρησε ο Ούρος Ντούβνιακ, ο 28χρόνος Σέρβος γκαρντ του «Ιστορικού» και επισήμανε ότι: «Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, στο οποίο, όμως, έχουμε μεγάλο κίνητρο. Παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζουμε να έχουμε πάρα πολλούς φιλάθλους στο πλευρό μας. Παρότι γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό και γρήγορο αντίπαλο θα μπούμε στο γήπεδο πολύ καλά προετοιμασμένοι για να προσπαθήσουμε για την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια