Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αν δεν σε θέλει...

Ο Πανιώνιος αν και για 45 λεπτά «πάτησε» τον Παναθηναϊκό μέσα στο «σπίτι» του, τελικά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 1-0. Δύο δοκάρια ο...

Ο Πανιώνιος αν και για 45 λεπτά «πάτησε» τον Παναθηναϊκό μέσα στο «σπίτι» του, τελικά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 1-0. Δύο δοκάρια οι κυανέρυθροι, το ένα από πέναλτι του Λάσνικ και το άλλο από κεφαλιά του Λαμπρόπουλου.


Οι παίκτες του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλα τρομερό πάθος και διάθεση στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όμως παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες δεν κατάφεραν να «απαντήσουν» στο γκολ που σημείωσε ο Πράνιτς στο πρώτο ημίχρονο.

Πάντως, η εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας γεμίζει αισιοδοξία, ώστε να έρθουν καλύτερες –αγωνιστικά- μέρες για τον Ιστορικό!

Το παιχνίδι

Στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε την ελαφρά κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί κινδύνους προς την εστία του Ανέστη.

Στο 14’ οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους καλή φάση, με τον Λαμπρόπουλο να κάνει το λάθος, τον Καρέλη να κλέβει να δίνει την μπάλα στον Μπέργκ, με το σουτ του τελευταίου να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου.

Δύο λεπτά αργότερα, όμως, οι κυανέρυθροι δεν μπόρεσαν να αποφύγουν το γκολ, καθώς ο Πράνιτς με κοντινή κεφαλιά «νίκησε» τον Ανέστη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Πανιώνιο να προσπαθεί να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να δημιουργήσει απειλές προς την εστία του Καπίνο.

Στο 34’ οι γηπεδούχοι σε μία κόντρα επίθεση έφτασαν μία ανάσα από το να «ζευγαρώσουν» τα τέρματα τους, όμως ο Ανέστης με εξαιρετική επέμβαση είπε «όχι» στο τετ α τετ με τον Καρέλη.

Ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα έχασε μία ακόμη σπουδαία ευκαιρία, καθώς η κεφαλιά που έκανε σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ανέστη.

Ο Πανιώνιος, οποίος επιθετικά δεν είχε δημιουργήσει κινδύνους στην πράσινη εστία, στο 45’ δημιούργησε μία καλή στιγμή. Ο Αραβίδης έκανε το μακρινό δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ και κάπου εκεί τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ιστορικός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 50’ ο Καμπάνταης έκανε ένα καλό συρτό σουτ, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ.

Στο 67’ ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια, καθώς ο Αραβίδης κέρδισε πέναλτι από τον Κουτρουμπή. Ο Λάσνικ, όμως, που ανέλαβε να το εκτελέσει έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καπίνο.

Έτσι συνεχίστηκε η φετινή… κατάρα των πέναλτι, καθώς αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο χαμένο του Πανιωνίου (σ.σ. είχαν προηγηθεί με Ξάνθη και Αιγινιακό).

Ο Ιστορικός συνέχισε να πιέζει την αντίπαλο του, και στο 73’ ο Κολοβός έπαιξε όμορφα το ένα-δύο με τον Καμπάνταη, όμως το πλασέ του έδιωξε δύσκολα ο Καπίνο.

Οι κυανέρυθροι δεν το έβαλαν κάτω και στο 80’ δημιούργησαν μία ακόμη κλασική ευκαιρία, με τον Λαμπρόπουλο να κάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Καπίνο.

Ο Πανιώνιος ήθελε, ή μπάλα όμως δεν ήθελε να μπει «μέσα». Στο 86’ ο Καμπάνταης έφτασε για μία ακόμη φορά κοντά στην ισοφάριση, το πλασέ του όμως πέρασε άουτ.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον Ιστορικό να συνεχίζει την προσπάθεια για να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης και τον Παναθηναϊκό να δίνει έμφαση στην άμυνα του, παίζοντας με αντεπιθέσεις.

Τελικά το 1-0 για τους γηπεδούχους έμεινε έως το τέλος και παρά την μεγάλη προσπάθεια, οι κυανέρυθροι έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Κουτρουμπής, Μέντες, Μπέργκ Μαρινάκης, Καρέλης (70’ Κλωναρίδης), Αμπεϊντ (30΄Δώνης), Νάνο, Ρισβάνης, Ντίνας (77’ Ατζαγκούν), Πράνιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Κούρος (88’Γιάννου), Κολοβός, Καμπάνταης, Κουλουχέρης, Αραβίδης, Ζαχαράκης (46’ Ντούνης), Παντίδος, Παναγιωτούδης (66’).

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια