Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παναγόπουλος: «Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο ο Πανιώνιος στο γήπεδο»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό έμεινε ο προπονητής του ...

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό έμεινε ο προπονητής του Πανιωνίου Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, όχι μόνο για την εμφάνιση, αλλά για τη συνολική εικόνα δύο μέρες μετά την ήττα στο Κύπελλο. Σκύψαμε το κεφάλι, αντιληφθήκαμε την πραγματικότητα. Αυτά τα παιδιά έδειξαν ότι η δουλειά η πειθαρχία και η υπομονή θα σε οδηγήσει εκεί που πρέπει. Όσον αφορά τον αγώνα. Μπήκαμε μουδιασμένοι. Θέλαμε να διαβάσουμε το ματς καλύτερα. Δεχτήκαμε απειλή μόνο από τα άκρα. Ήταν η πρώτη φορά που έβαλα τις φωνές στο ημίχρονο. Τους αφύπνισα λόγω του συλλόγου που εκπροσωπούν. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο η ομάδα του Πανιωνίου στο γήπεδο. Φεύγουμε με σκυμμένο το κεφάλι μόνο και μόνο γιατί δεν πήραμε τους βαθμούς. Στη ζωή υπάρχουν δεδομένα. Αυτό λέει Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 1-0. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια στους οπαδούς του Πανιωνίου».

Για την εκτέλεση του πέναλτι: «Δεν υπήρξε εντολή από μένα για το ποιος θα το εκτελέσει. Είναι το τρίτο σερί πέναλτι που χάνουμε. Είναι απλά μια κακή συγκυρία. Θα ήταν άλλο παιχνίδι αν είχαμε ισοφαρίσει σε εκείνο το σημείο».

Για το τι είπε στο ημίχρονο στους παίκτες του: «Οι στιγμές είναι του ποδοσφαιριστή. Μίλησα για ξύπνημα. Τους είπα ότι αυτό το παιχνίδι θα το χτυπούσαν οι ίδιοι. Δεν ήμασταν τόσο κακοί στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν άτολμοι. Τα συστήματα και οι σχηματισμοί δεν λένε τίποτα αν δεν ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές. Περιμέναμε δύο μπροστά στον Παναθηναϊκό, αλλά κι εμείς είχαμε το δικό μας ξεκάθαρο πλάνο. Με μία γρήγορη ανάγνωση του παιχνιδιού διεκδικήσαμε αυτό που έπρεπε να πάρουμε. Ναι, περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον Παναθηναϊκό».

*Στο τέλος ο υπεύθυνους τύπου του Πανιωνίου Γιώργος Μπιτσικώκος ευχαρίστησε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια