Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανέστης: «Είμαστε στεναχωρημένοι...»

Ο Γιάννης Ανέστης υποστήριξε πως ο Πανιώνιος φοβήθηκε περισσότερο από όσο θα έπρεπε τον Παναθηναϊκό. Το θετικό αποτέλεσμα θα μπορούσε ν...

Ο Γιάννης Ανέστης υποστήριξε πως ο Πανιώνιος φοβήθηκε περισσότερο από όσο θα έπρεπε τον Παναθηναϊκό.

Το θετικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να πάρει ο Ιστορικόςσύμφωνα με τα όσα είπε ο νεαρός τερματοφύλακας μετά το τέλος του αγώνα της Λεωφόρου:

«Στο πρώτο μέρος και λόγω της έδρας του Παναθηναϊκού δεχτήκαμε πίεση και μας έκανε ευκαιρίες. Πήρε το προβάδισμα. Εμείς δεν είχαμε καλή εικόνα γιατί φοβηθήκαμε το παιχνίδι παραπάνω από όσο έπρεπε. Στην επανάληψη μπήκαμε δυνατά, κάναμε αυτά που είχαμε πει από την αρχή, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Δεν μας είπε κάτι φοβερό ο προπονητής, αλλά πως έπρεπε να παίξουμε χωρίς φόβο. Αυτό κάναμε και είμαστε στεναχωρημένοι που δεν πήραμε το θετικό αποτέλεσμα».

4 σχόλια

  1. ΟΝΤΩΣ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΥ ΣΤΟΥΣ ΜΥΣΙΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ,ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΧΙΜΟΥΜ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΤΕ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ( ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΚΩΝ ) ΕΝΟΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΝΙΚΑ ΛΙΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Β 'ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΒΡΕΘΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΚΟ .ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑΘΗΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την στιγμή που ο Τσακίρης δεν θέλει να εμπλακεί η λύση είναι μόνο ο Μπέος. Πρέπει να προσεγγίσει του Πάνθηρες, να ζητήσει συγγνώμη και να βρεθεί μία φόρμουλα να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα που αγαπάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να διαβάζω για Μπέο, κάποιοι πραγματικά έχετε μεγάλο θέμα με την μνήμη σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παναγία μου και Χριστέ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή