Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παναγόπουλος: «Πάθος και θέληση για τη νίκη»

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει δείξει ψυχή και πάθος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά οι δηλώσεις τ...

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει δείξει ψυχή και πάθος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova

Για την ήττα στο Κύπελλο απ' τον Αιγινιακό: «Είναι μια διαφορετική διοργάνωση και ίσως μα βοηθήσει να βελτιώσουμε την εικόνα μας στον δεύτερο γύρο».

Για την απόδοση της ομάδας στην προηγούμενη αναμέτρηση: «Ο Παναθηναϊκός έχει βρει τι ψάχνει. Έχει κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά αυτό οφείλεται στο νεανικό ρόστερ. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν έχει καμία σχέση. Ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ διαφορετικός και θα είναι ένα ματς που θα κριθεί στην ψυχή και τη θέληση και οι παίκτες του Πανιωνίου θα πρέπει να καταλάβουν ότι θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να μπαίνουν και να τα δίνουν όλα».

Για το εάν υπάρχει έξτρα κίνητρο: «Εγώ είχα πει ότι κίνητρο είναι το ότι αγωνίζονται στον Πανιώνιο οι παίκτες και θα πρέπει να δίνουν πάνω απ' το 100%. Δεν ξέρω τι ατμόσφαιρα θα υπάρχει οπότε όλα εξαρτώνται από εμάς το πόσο προετοιμασμένοι θα είμαστε».

Για το πώς θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος: «Μυστικά δεν υπάρχουν. Έχουμε αλλάξει λίγο το σχηματισμό μας. Είναι μεγάλη υπόθεση να γνωρίζεις τον αντίπαλό σου και αυτό που λείπει είναι ότι προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό. Τα παιδιά ανταποκρίνονται αλλά με προβληματίζει ότι ενώ θέλουμε να δώσουμε έμφαση στο αγωνιστικό κομμάτι από κάπου προκύπτει μια ατολμία. Δεν ξέρω από πού προέρχεται αλλά πρέπει να το αλλάξουμε και αυτό πρέπει να γίνει απ' το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο: «Αρχικά έχουμε στεναχωρηθεί εμείς οι ίδιοι. Το σκυμμένο κεφάλι δείχνει ότι έχεις συνειδητοποιήσει τι έχεις κάνει. Ο κόσμος είναι στεναχωρημένος και θα τα δώσουμε όλα στον επαναληπτικό για την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια