Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αραβίδης: «Θα παλέψουμε για τη νίκη»

Ο πρώτος σκόρερ και αρχηγός του Πανιωνίου, Χρήστος Αραβίδης μίλησε  για τον αγώνα με τον Πλατανιά, τον Φανούρη Γουνδουλάκη, αλλά και την έως...

Ο πρώτος σκόρερ και αρχηγός του Πανιωνίου, Χρήστος Αραβίδης μίλησε  για τον αγώνα με τον Πλατανιά, τον Φανούρη Γουνδουλάκη, αλλά και την έως τώρα πορεία της ομάδας.


Aναλυτικά όσα είπα στην κάμερα της Nova

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά: "Το ιδανικό είναι να κερδίσουμε και να κάνουμε καλά Χριστούγεννα. Γι' αυτό θα παλέψουμε, γι' αυτό θα πάμε και όλοι να είναι σίγουροι ότι θα το κάνουμε πραγματικότητα με τις δικές μας δυνάμεις".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Πλατανιά: "Σίγουρα θα βρούμε έναν καλό φίλο και νυν φίλο, τον Φανούρη Γουνδουλάκη. Έχει μια καλή ομάδα, μια δεμένη ομάδα. Έχει κάποια καλά αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές. Σίγουρα θα κυνηγήσει τη νίκη ο Πλατανιάς γιατί είναι κάτι που του λείπει. Όλοι είμαστε στο κυνήγι των τριών βαθμών και νομίζω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι".

Για το αν τον αφήνουν ικανοποιημένο οι 20 βαθμοί στα 16 παιχνίδια που έχει μαζέψει η ομάδα του: "Τηρουμένων των αναλογιών, η συγκομιδή κρίνω ότι είναι ικανοποιητική. Θα μπορούσαμε να είμαστε και στους 26 βαθμούς, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Κάναμε λάθη σε κομβικά παιχνίδια, όπως με τον Άρη εδώ στη Νέα Σμύρνη, αλλά και σε άλλα παιχνίδια τα οποία δεν έπρεπε να χάσουμε βαθμούς. Από εκεί και πέρα παλεύαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είδαμε στην Τρίπολη με μια ομάδα πάρα πολύ καλή, χάσαμε μ' ένα πέναλτι. Μπορέσαμε και πιέσαμε τον αντίπαλο. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Παίρνουμε νίκες που ίσως δεν θα 'πρεπε να πάρουμε, χάνουμε παιχνίδια που δεν θα έπρεπε να χάσουμε. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι με τους εαυτούς μας στο τέλος του αγώνα ότι τα έχουμε δώσει όλα".

2 σχόλια

  1. ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ .ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟΔΙΚΝΕΙΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΑΣ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ .ΟΛΟΙ ΓΕΡΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ .ΦΟΡΤΣΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλήστε ρε παιδιά αν ξέρετε τι στο καλό γίνεται με την ομάδα να μαθαίνουμε και εμείς. Αυλωνίτης πάει να βρει τους Σιόβα, Μανιάτη, Σάμαρη, Κολοβό? Τουλάχιστον παλαιότερα η ομάδα έπαιρνε αξιοπρεπέστατα χρήματα. Σήμερα ούτε ξέρουμε. Αν είχαμε ρε γαμώτο μία σοβαρή διοίκηση. Άντε να είναι καλά η Πανιωνιάρα που έφτιαξε για άλλη μια φορά παιχταράδες. Στην υγειά του κορόιδου θα πίνει και ο κύριος Μαρινάκης που τζάμπα έφτιαξε τον κορμό του γαύρου της επόμενης 5ετίας και βάλε! (Επόμενοι: Ανέστης, Κούρος και Ντούνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή