Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

MVP ο αρχηγός του Ιστορικού!

Ο αρχηγός του Ιστορικού και πρωταγωνιστής (σ.σ. και σκόρερ) της ομάδας στη νίκη επί της Βέροιας με 2-1, την περασμένη Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη...

Ο αρχηγός του Ιστορικού και πρωταγωνιστής (σ.σ. και σκόρερ) της ομάδας στη νίκη επί της Βέροιας με 2-1, την περασμένη Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη, Χρήστος Αραβίδης, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ.


Ο επιθετικός του Πανιωνίου συγκέντρωσε το 65.70% των προτιμήσεων και πήρε το βραβείο, αφήνοντας δεύτερο τον Βίκτωρα Κλωναρίδη του Παναθηναϊκού (20.97%) και τρίτο τον Αντώνη Πετρόπουλο του Απόλλωνα Σμύρνης (13.33%).


Καλύτερο γκολ ψηφίστηκε του Ανρί Καμαρά του Παναιτωλικού (για το τέρμα που σημείωσε στο 3-0 της ομάδας του επί του Πλατανιά) με ποσοστό 52.56%. Ακολούθησαν ο Πελέ του Εργοτέλη με 27.78% και ο Τάσος Λαγός του Παναθηναϊκού με 19.66%.

"Ευχαριστώ από καρδιά, είμαστε οικογένεια..."

Ο Χρήστος Αραβίδης, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανάδειξη του ως MVP της αγωνιστικής:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω απο καρδιάς για τη στήριξη και την αναγνώριση στο πρόσωπο μου. Η ανάδειξη μου ως πολυτιμότερου και το βραβείο αυτό ανήκει σε ΟΛΟΥΣ. Γιατί εμεις εδώ είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...", ήταν αναλυτικά τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια