Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το θετικό αποτέλεσμα στα Χανιά!

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα παραταχθεί σήμερα (22/12, 17:15) ο Ιστορικός στα Χανιά, στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής κόντρα στον γ...

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα παραταχθεί σήμερα (22/12, 17:15) ο Ιστορικός στα Χανιά, στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής κόντρα στον γηπεδούχο Πλατανιά.


Η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τη νίκη επί της Βέροιας και άπαντες στον σύλλογο ευελπιστούν πως οι κυανέρυθροι θα συνεχίσουν στον... δρόμο των επιτυχιών.

Ο νεαρός προπονητής του Πανιωνίου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μενδρινού που έχει καταθέσει προσφυγή, τους τιμωρημένους Κούρο, Κουλουχέρη και τους τραυματίες Τόσκα, Γιάννου, Μαρουκάκη, Λιόλιο και Πάνο

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Γιαννακόπουλος, Ζαχαράκης, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Ντούνης, Κολοβός, Λάσνικ, Αραβίδης, Καμπάνταης, Μπούζας, Σταυροθανασόπουλος, Παναγιωτούδης, Κούρντι, Κωτσαλάς.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος για το ματς των Χανιών τόνισε -μεταξύ άλλων-: "Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πλατανιάς διαθέτει μια ποιοτική ομάδα και προέρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Η έδρα του είναι ένα έξτρα κίνητρο. Είχαμε μικρό περιθώριο να δουλέψουμε, μόλις μία ημέρα. Θα πάμε με σκοπό να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα".

Από την μεριά του ο Χρήδτος Αραβίδης δήλωσε: "Το ιδανικό είναι να κερδίσουμε και να κάνουμε καλά Χριστούγεννα. Γι' αυτό θα παλέψουμε, γι' αυτό θα πάμε και όλοι να είναι σίγουροι ότι θα το κάνουμε πραγματικότητα με τις δικές μας δυνάμεις. Σίγουρα θα βρούμε έναν καλό φίλο και νυν φίλο, τον Φανούρη Γουνδουλάκη. Έχει μια καλή ομάδα, μια δεμένη ομάδα. Έχει κάποια καλά αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές. Σίγουρα θα κυνηγήσει τη νίκη ο Πλατανιάς γιατί είναι κάτι που του λείπει. Όλοι είμαστε στο κυνήγι των τριών βαθμών και νομίζω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια