Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ώρα... τελικού!

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Στον αποψινό (22/12, 19:30) ημιτελικό της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη, ο Ιστορικός έχει την ευκαιρία να πάρει το εισι...

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Στον αποψινό (22/12, 19:30) ημιτελικό της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη, ο Ιστορικός έχει την ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου και να διεκδικήσει μετά από πολλά χρόνια έναν σημαντικό τίτλο.


Άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου είναι έτοιμοι για την σημερινή δύσκολη "μάχη" στο Αλεξάνδρειο και υπάρχει αισιοδοξία πως αν η ομάδα καταφέρει και δείξει το πραγματικό της αγωνιστικό πρόσωπο, τότε θα είναι αυτή που θα πάρει την μεγάλη νίκη-πρόκριση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς και ο Μάριος Μπατής θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα, και έτσι καταστρώνει το πλάνο του χωρίς "εμπόδια".

Να σημειωθεί πως και οι παίκτες του Ιστορικού έχουν πάρει το... μήνυμα από τον κόσμο και θέλουν και οι ίδιοι πάρα πολύ τη νίκη κόντρα στον Άρη, η οποία και θα δώσει στον σύλλογο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε για το εν λόγω ματς: 

«Είναι ένας σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες, οι οποίες μετά από χρόνια θέλουν να παίξουν σε τελικό Κυπέλλου», εξήγησε ο κόουτς των «κυανέρυθρων» και τόνισε ότι: «Ο Άρης αγωνίζεται στην έδρα του και μπροστά στον κόσμο του και έχει ελαφρύ προβάδισμα. Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και για τα 40’ της αναμέτρησης, να έχουμε διάρκεια στην καλή απόδοση μας, να εκτελέσουμε το πλάνο μας και να... χτυπήσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου μας».

Από την μεριά του ο Κέβιν Λάνγκφορντ δήλωσε:
«Θα είναι ένα όμορφο ματς. Γνωρίζουμε ότι το κοινό του Άρη προσφέρει ένθερμη υποστήριξη στην πολύ καλή ομάδα του. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και στην δική μας απόδοση. Να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα όπως όλους τους υπόλοιπους και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό όπως συνήθως κάνουμε».

Ο αγώνας διεξάγεται στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο, στις 19:30 (ΔΤ).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ......ΣΟΥ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΛΙΓΑΚΙ .ΤΙ ΠΕΝΤΑΔΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΣ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΚΟΛΟΥΜ ΝΤΟΥΒΝΙΑΚ.ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝΕ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή