Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα για τον... κακό Πανιώνιο στα Χανιά!

Δεν κατάφερε να «αποδράσει» με ένα θετικό αποτέλεσμα από τα Χανιά ο Πανιώνιος, όπου ηττήθηκε με 1-0 από τον Πλατανιά. Οι κυανέρυθροι στο πρ...

Δεν κατάφερε να «αποδράσει» με ένα θετικό αποτέλεσμα από τα Χανιά ο Πανιώνιος, όπου ηττήθηκε με 1-0 από τον Πλατανιά.


Οι κυανέρυθροι στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο του, όμως στην «επανάληψη» οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους και κατάφεραν να σκοράρουν στο 65’ με τον Τετέ.

Δοκάρι είχε ο Πανιώνιος με τον Κολοβό στο 88’, στην μοναδική ουσιαστική ευκαιρία της ομάδας στον αγώνα!

Το παιχνίδι

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Πλατανιά στα Χανιά, μη καταφέρνοντας

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιστορικός δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες από τον αντίπαλο του. Ο Πλατανιάς στο ξεκίνημα του αγώνα είχε την κατοχή της μπάλας, όμως η καλή αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Ανέστη.

Όσο περνούσαν τα λεπτά οι παίκτες του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου ανέβαζαν την απόδοση τους, κέρδιζαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και –κυρίως- με τους Κολοβό , Ντούνη και Αραβίδη προσπαθούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις προς την περιοχή των «ερυθρόλευκων».

Η καλύτερη στιγμή για τους κυανέρυθρους στο πρώτο 45λεπτο πραγματοποιήθηκε στο 15’, όπου ο Κολοβός έκανε το κόρνερ, με τον Αραβίδη να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Έτσι το 0-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην «επανάληψη» ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 65’ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Τετέ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή «νίκησε» τον Ανέστη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ο Πανιώνιος στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 73’ «έχασε» τον Χρήστο Αραβίδη, λόγω τραυματισμού και έτσι αναγκάστηκε στη συνέχεια να προσπαθήσει να ισοφαρίσει χωρίς τον πρώτο του σκόρερ.

Οι παίκτες του Παναγόπουλου προσπάθησαν περισσότερο με βαθιές μπαλιές να προωθήσουν την μπάλα προς την εστία των γηπεδούχων, όμως δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν κάποια καλή στιγμή.

Όλα αυτά μέχρι το 88’, όπου ο Ιστορικ΄ς έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια. Αρχικά ο Κολοβός έκανε το σουτ, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και στο «ριμπάουντ» το δυνατό σουτ του Λάσνικ έδιωξε εντυπωσιακά ο Γεωργαλίδης.

Τελικά το 1-0 έμεινε έως το τέλος, με την συνολική εμφάνιση της ομάδας στα Χανιά να κρίνεται μέτρια έως κακή!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πλατανιάς:
Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Δημήτρης, Ιντζίδης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς, Τόρες, Γουνδουλάκης (34’ Σιώπης), Κατάι (82’ Μπεριάν)

Πανιώνιος: Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ζαχαράκης, Παντίδος, Κούρντι, Μητρόπουλος (63’ Παναγιωτούδης), Καμπάνταης, Ντούνης, Κολοβός, Αραβίδης (72’ Μπούζας)

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

5 σχόλια

  1. ... κακή εμφάνιση, όμως παρά ταύτα θα μπορούσε να πάρει το Χ. Μόνος του έχασε το ματς ο Ιστορικός. Όπως με την Καλλονή όπως και τόσα άλλα! Πάντως 20 βαθμοί για τον 1ο γύρο δεν είναι άσχημα. Αν πάρει άλλους τόσους στο 2ο, πράγμα καθόλου εύκολο, θα σωθεί οπωσδήποτε! Βέβαια ζητούμενο είναι να σωθεί και οικονομικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MD Κάλα τα λες αλά μην ξεχνάς οτι δεν υπάρχει μία και εκτός αυτού δεν υπάρχουν και ατομα στην διοικηση με προσωπικότητα ικανότητες ελιγμων. Δυστυχώς ο ΑΙΩΝΙΟΣ καντάντησε να διοικήται από δύο ατομα χωρίς προσωπικότητα και χωρίς σεβασμό απο τις υπόλοιπες ΠΑΕ. Μην ξεχνάς οτι ο κόσμος ακόμα περιμένει την ΓΣ και τον οικονομικό απολογισμό. Να εισαι σιγουρος μόλις φύγουν ΚΟΛΟΒΟΣ-ΑΡΑΒΙΔΗΣ-ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ και οτι καλό εχει απομείνη θα φύγουν και αυτοί οι δύο. Αλήθεια μπορούμε να μάθουμε τα μέλη της Διοικήσεως και πόσα εχουν απομείνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε μου Αθορυβε ασφαλως το γνωριζω οτι δεν υπαρχει μια ,αλλα αν δεν βρουν χρηματα για καμια καλη μεταγραφη και δεν σωθει η κατηγορια τοτε τα πραγματα θα ειναι χωρις επιστροφη ,θα μου πης οι συγκεκρινενοι μυρουδιαδες του ποδοσφαιρου θα εχουν γινει Λουιδες και ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ θα βασανιζετε να ανεβη κατηγορια ,με τα χρηματα που μαζεψαν φετος αποτι καταλαβα και ας λενε το αντιθετο πληρωσαν μονο την εφορια για ολο το διαστημα που προτιθεντε διοικοντας να ταλαιπωρισουν τους φιλαθλους μας (γιατι οπως ειναι ο νομος τα χρεη προς το δημοσια καταλογιζοντα για καθε θητεια Διευθυνοντα η προεδρου)και ετσι αφησαν απληρωτους τους παντες,τα χρηματα του Κολοβου εχουν κανη φτερα ,του Αυλωνιτη αν εχει πωλειθη θα βγαλουν το υπολοιπο τις σαιζον για τον αρχηγο δεν ξερω αν εχουν προσφορα,τελος για τα δυο μελη τις διοικησεις νομιζω ο ενας ειναι ο ωψημος ψευτομαγκας παραγοντας που μετα απο μια εντος εδρας ηττα τις ομαδος ειχε απειλυσει τους παικτες για τον δευτερο δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειναι? εδω δεν ειχαν χρηματα να πληρωσουν ξενοδοχειο για Τριπολη και Χανια ευτυχως που ηταν ο Σκουρας και ΝΙΚΟΛΑΟΥ με τον γιατρο ΔΑΡΡΑ να ειναι καλα ολοι τους,αυτες δυστυχως ειναι αληθειες που εχουν δημοσιευτη και ισως καποιους να τους πειραζει αλλα δεν παυει να ειναι η πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο δεύτερος φίλε μου ειναι ο μεγάλος μας προεδρος που μας εχει γεμίσει με χορηγίες απο αυτές που μας υποσχέθηκε οταν αναλάμβανε την προεδρία, ασε ας μην τα σκαλίζουμε αλο γιατί βρωμάνε η ουσία ειναι οτι ολοι αυτοί πανε να μας σβύσουν απο τον χάρτη γνωρίζοντας οτι αμα πέσουμε δεν πρόκειται να ξαναανέβουμε αλα αυτοί ηδη θα εχουν εξαφανισθεί απο την Νέα Σμυρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για τον Μισαηλίδη λες - γιατί κανείς άλλος δεν υποσχέθηκε χορηγίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή