Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επεισοδιακή «φιλική» ισοπαλία στο Αιγάλεω!

Ισόπαλος 0-0 αναδείχθηκε ο Πανιώνιος με το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», σε ένα παιχνίδι όμως που μόνο εικόνα φιλικής αναμέτρησης δ...

Ισόπαλος 0-0 αναδείχθηκε ο Πανιώνιος με το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», σε ένα παιχνίδι όμως που μόνο εικόνα φιλικής αναμέτρησης δεν είχε! 


Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο «μύριζε»… μπαρούτι από την αρχή, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό δεν σταμάτησαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα κατά του Πανιωνίου, ενώ συχνά-πυκνά κάποιοι από αυτούς έκοβαν και… βόλτες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα σκληρά μαρκαρίσματα δεν έλειψαν, ενώ αποκορύφωμα ήταν η σύρραξη μεταξύ κάποιων ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, οι οποίοι έφτασαν να πιαστούν για λίγα δευτερόλεπτα και στα χέρια!

Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή τα πράγματα έδειξαν να ξεφεύγουν από τα όρια, καθώς έκαναν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο και αρκετοί οπαδοί του Αιγάλεω, οι οποίοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν τους «κυανέρυθρους» ποδοσφαιριστές.

Τελικά οι λίγοι αστυνομικοί που υπήρχαν στο γήπεδο, αλλά και οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να επαναφέρουν την τάξη στον αγωνιστικό χώρο, με τους φίλους των «κυανόλευκων» να επιστρέφουν στις εξέδρες.

Όλα αυτά συνέβησαν λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λέπτου, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να «σφυρίζει» το τέλος του αγώνα πρόωρα, έτσι ώστε να μην υπάρξουν περεταίρω «παρατράγουδα».

Κακή εικόνα…

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα τώρα, ο Πανιώνιος δεν παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, κόντρα σε μία ομάδα που στο πρώτο ημίχρονο είχε αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ στο δεύτερο βγήκε και στην επίθεση με αξιώσεις.

Ο Νίκος Παντελής έδωσε χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του, ωστόσο σίγουρα δεν θα έμεινε και ιδιαίτερα ικανοποιημένος από όσα είδε.

Στο πρώτο μέρος, ο Ιστορικός είχε τρεις καλές στιγμές με τους Λάσνικ, Καμπάνταη και Μαρουκάκη, με τις προσπάθειες τους όμως να εξουδετερώνονται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο 45λεπτο και αφού έγιναν αρκετές αλλαγές, η εικόνα της ομάδας δεν άλλαξε ιδιαίτερα, καθώς επιθετικά είχε κάποιες καλές στιγμές –κυρίως- με τους Αραβίδη, Γιάννου και Ντούνη, ενώ αμυντικά υπήρξαν κάποια κενά, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν και να χάσουν δύο-τρεις καλές ευκαιρίες.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος (30’ Σαχσανίδης, 60’ Ανέστης), Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρντι (46’ Ντούνης), Ζαχαράκης, Καλτσάς (46’ Μητρόπουλος), Παναγιωτούδης (46’ Ριβέρο), Πάνος, Λάσνικ (46’ Μενδρινός), Μαρουκάκης (46’ Γιάννου), Καμπάνταης (46’ Αραβίδης).

Αγωνίστηκαν και οι: Κορκότζελος, Σταυροθανασόπουλος.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

4 σχόλια

  1. Μια ζωη αξεστοι και μπουρτζοβλαχοι αυτοι οι Αιγαλεω(κο)τες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτε είπαμε νας αδειάζεις την γωνία. .. χτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΠΕΙΤΕΤΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΜΑΔΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΠΡΕΠΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΒΡΗ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΒΡΗ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ...ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή