Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φάνης Xριστοδούλου: «Πάμε να εξαντλήσουμε τα εισιτήρια, η στιγμή που όλoι περιμέναμε έχει φτάσει»

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Πανιωνίου έστειλε ο Φάνης Χριστοδούλου

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Πανιωνίου έστειλε ο Φάνης Χριστοδούλου ενόψει του αγώνα-ανόδου με τον Μίλωνα, την Παρασκευή (17/05) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Αναλυτικά η δήλωση του τεράστιου Φάνη: 

"Φίλες και Φίλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Ο πιο Ιστορικός Σύλλογος της χώρας, Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΑΣ, ετοιμάζεται για τον αγώνα που θα σημάνει την επιστροφή του στην Basket League, στη φυσική του θέση, εκεί που ανήκει.

Να είστε όλοι βέβαιοι ότι έχουμε συναίσθηση της ευθύνης και οι προπονητές και οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν.

Με μεγάλη μας χαρά παρατηρούμε ότι ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ έχει «ξεσηκωθεί» κι ετοιμάζεται για δυναμική παρουσία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ώστε να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας. Και βλέπουμε ότι μέρα με τη μέρα, τα εισιτήρια «φεύγουν» σε γοργούς ρυθμούς.

Μόνο και μόνο στην εικόνα ενός γηπέδου που θα είναι «ντυμένο» στα κυανέρυθρα, συνδυαστικά με τους εκατοντάδες αθλητές των Ακαδημιών μας που θα έρθουν με τη φανέλα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι.

Πάμε να εξαντλήσουμε τα εισιτήρια και να ζήσουμε μια όμορφη, οικογενειακή, αθλητική, πολιτισμένη και ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.

Η στιγμή που ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ, έχει φτάσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια