Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνάντηση του Δημάρχου Νέας Σμύρνης για τo κλειστό

Συνάντηση με τον  Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθήνας Χρήστο Θεοδωρόπουλο είχε ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθήνας Χρήστο Θεοδωρόπουλο είχε ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης με κύριο θέμα το κλειστό της οδού Αρτάκης.

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου Δήμου Νέας Σμύρνης:

"Στην κοινή άποψη ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την αποπεράτωση του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ της Αρτάκης, ενώ σε αντίθετη περίπτωση να αναζητηθεί λύση με νέο Ανάδοχο εταιρεία συνέκλιναν ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθήνας Χρήστος Θεοδωρόπουλος.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν την Παρασκευή στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη και υπήρξε συναντίληψη ότι το έργο ή θα πρέπει να ξεκινήσει τους δύο επόμενους μήνες κανονικά ή θα πρέπει να αναζητηθεί λύση με άλλη εργοληπτική εταιρεία, ώστε να απελευθερωθεί ο Δήμος Νέας Σμύρνης από την πολυετή, ιδιότυπη ομηρεία.

Ο Χ. Θεοδωροπουλος δεσμεύτηκε να μεταφέρει τη συζήτηση στον Περιφερειάρχη για να προετοιμαστεί συνάντηση στην Περιφέρεια με την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων τον επόμενο μήνα για δρομολόγηση οριστικής λύσης του θέματος.

Ο Αντιπεριφεριάρχης εξέφρασε επίσης θερμό ενδιαφέρον και για τα προβλήματα στην επίλυση των οποίων θα μπορούσε να συμβάλλει ή Περιφερεια, όπως η έλλειψη Δημαρχείου και Πολιτιστικού Κέντρου, η κακή κατάσταση των πεζοδρομίων της πόλης, η βελτίωση των Παιδικών Χαρών και η ανάγκη ανέγερσης νέων Νηπιαγωγείων στη θέση των προκάτ, όπως του μετέφερε ο Γ. Κουτελάκης. Ο ίδιος εξέφρασε την βούληση του να υπάρξει εκ μέρους του έντονη η προσπάθεια βοήθειας προς το Δήμο στα θέματα που τον απασχολούν.

Το επόμενο ραντεβού ορίστηκε για τον Ιούνιο με κυρίαρχο θέμα στην ατζέντα το Κλειστό."

Δεν υπάρχουν σχόλια