Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

KAE Πανιώνιος: Οδηγίες προς τον κόσμο της ομάδας για το κλειστό των Άνω Λιοσίων

Ανακοίνωση με την οποία κατευθύνει τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στο κλειστό των Ανω Λιοσίων εξέδωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος.

Ανακοίνωση με την οποία κατευθύνει τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στο κλειστό των Ανω Λιοσίων εξέδωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: 

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας που θα βρεθούν στο Ο.Κ. Άνω Λιοσίων, την Παρασκευή (17/5) για τον αγώνα με τον Μίλωνα που θα κρίνει την άνοδο στην Basket League, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει τα εξής:

1.Η είσοδος των φίλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μέσω του link που δόθηκε στην ομάδα μας, στις Θύρες 1-2-19-20 θα εισέρχονται από την Θύρα 1- Είσοδος Β που βρίσκεται στην οδό Αρτάκης και στην πλευρά της Αττικής Οδού.

2.Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σε άλλες Θύρες, θα εισέρχονται από την Θύρα AVIS- Είσοδος Δ

Μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία που παραθέτουμε, τα προαναφερόμενα στοιχεία προς δική σας διευκόλυνση

3.Στην Gate 1- ΕΙΣΟΔΟΣ Β θα λειτουργήσει η μπουτίκ της ομάδας μας, από την οποία οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύτονται, με έκπτωση 40% ειδικά για την ημέρα αυτή, τα επίσημα προϊόντα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

4.Οι Θύρες του Ο.Κ. Άνω Λιοσίων θα ανοίξουν στις 15:00 την Παρασκευή 17/5.

5.Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του Ο.Κ.Α.Λ. ώστε να αποκλεισθεί η πρόσβαση/είσοδος εντός της εγκατάστασης όσων στερούνται δικαιώματος βάση των διαμβαλομένων στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της διοργανώτριας αρχής.

6.Θα απαγορεύεται η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές, καθώς επίσης και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, ποτών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς, σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λ.π συσκευασίες πλην πλαστικών και χάρτινων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

7.Δεν θα επιτραπεί η είσοδος/ανάρτηση πανό στο Ο.Κ.Α.Λ. με προκλητικό ή υβριστικό/ρατσιστικό περιεχόμενο.

8.Σε περίπτωση που αναρτηθούν στις κερκίδες πανό, κατά τέτοιο τρόπο που να δυσχεραίνουν το έργο του συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας που έχει εγκατασταθεί στο γήπεδο ή περιέχουν ρατσιστικό/υβριστικό περιεχόμενο, με μέριμνα της ΕΟΚ και κατόπιν συνεννόησης με τον επικεφαλής των μέτρων, αυτά θα απομακρύνονται.

9.Θα απαγορευτεί η προσφορά οινοπνευματωδών ποτών από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται εντός της αθλητικής εγκατάστασης, 4 ώρες πριν και 2 ώρες μετά τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια