Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ηττήθηκε από τον Μίλωνα και από τα λάθη του...

  Σε ένα παιχνίδι που στην μεγαλύτερη διάρκεια του ο Πανιώνιος είχε το προβάδισμα στο σκορ, ένα μπλακ άουτ στην τελευταία περίοδο με πολλά λ...

 

Σε ένα παιχνίδι που στην μεγαλύτερη διάρκεια του ο Πανιώνιος είχε το προβάδισμα στο σκορ, ένα μπλακ άουτ στην τελευταία περίοδο με πολλά λάθη του στέρησαν τη νίκη και την απευθείας άνοδο στην Basket League (ήττα με 79-87).

H ομάδα του Λυκογιάννη δεν παρουσίασε το καλύτερο του πρόσωπο, με αποκορύφωμα τα πολλά και μαζεμένα λάθη του τελευταίου δεκαλέπου.

Ο Μίλωνας έφτασε στη νίκη με 87-79 και ο Πανιώνιος την Κυριακή (16:00) θα διεκδικήσει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου απέναντι στον Ηρακλή, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του, βρήκε ρυθμό στην επίθεση, ενώ και αμυντικά είχε πολύ καλή συνοχή. Σκορ πρώτης περιόδου 22-14.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Μίλωνα έβγαλαν αντίδραση στο παρκέ και με τον Μπράιαντ κύριο εκφραστή έφερε το ματς στα ίσια, τρία λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Στο φινάλε της ανάπαυλας Ντέιβις και Μιλεντίγιεβιτς έδωσαν ξανά το προβάδισμα στον Ιστορικό με 41-38.

Η τρίτη περίοδος βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο, με τον Πανιώνιο να έχει για μεγαλύτερη διάρκεια το μικρό προβάδισμα και τον Μίλωνα να ακολουθεί συνεχώς. Σκο του δεκαλέπτου 60-59 για τον Ιστορικό.

H τέταρτη και τελευταία περίοδο ήταν... θρίλερ. Ο Μίλωνας πήρε κεφάλι στο σκορ, με τα λάθη από τους παίκτες του Πανιωνίου να είναι αρκετά και μαζεμένα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι "πράσινοι" να πάρουν υπέρ τους διαφορά ακόμα και πέντε πόντων.

Το φινάλε ήταν γκραν γκινιλ, με τα λάθη και τις κακές επιλογές να μην λείπουν από τους παίκτες του Πανιωνίου και τον Μίλωνα να βρίσκει λύσεις και να έχει πιο καθαρό μυαλό.

Τελικά, ο Μίλωνας έφτασε στη νίκη με 87-79 και ο Πανιώνιος την Κυριακή (16:00) θα διεκδικήσει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου απέναντι στον Ηρακλή, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Πανιώνιος-Μίλων 79-87

Διαιτητές: Πουρσανίδης, Συμεωνίδης, Χριστινάκης (Νιγιάννης)

Δεκάλεπτα: 22-14, 41-38, 60-59, 79-87

Πανιώνιος (Λυκογιάννης): Σκάνδαλος, Μιλεντίγεβιτς 16 (4), Παπαδιονυσίου 6, Αντωνάκης, Χάρις 11 (1), Κακλαμανάκης 15, Βουγιούκας 2, Ντέιβις 19 (1), Γκίκας 10 (3).

Μίλων (Κουρής): Μπράιαντ 23, Σκορδίλης 10, Πετρίδης 2, Μελισσαράτος 11 (1), Μοτσενίγος 7 (1), Μπαρτ 12, Ζούμπος, Δημάκος 12 (1), Κανονίδης 9 (1).

1 σχόλιο

  1. Ευχαριστούμε για την ξεφτιλα που μας κερασατε!μπραβο που πηγε και ο κοσμος στο γηπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή