Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναλυτική ενημέρωση για τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο από τον Διονύση Κοκκινάκη (sound)

Εφ' όλης της ύλης ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο Διονύσης Κοκκινάκης στην διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr . ...

Εφ' όλης της ύλης ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο Διονύσης Κοκκινάκης στην διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr.

Ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ και υπέυθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Πανιωνίου ΓΣΣ, εκτός από τις εξελίξεις στον μπασκετικό Πανιώνιο, αναφέρθηκε και σε όλα τα τεκταινόμενα του Ερασιτέχνη.

Ο κ. Κοκκινάκης προχώρησε σε μία αναλυτική ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ώστε και ο κόσμος του Ιστορικού να γνωρίζει από πρώτο... χέρι την κατάσταση του συλλόγου.

Μάλιστα, έκανε και αρκετές αποκαλύψεις σχετικά με θέματα που απασχολούν τον Ερασιτέχνη, όπως το κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας", την Ακαδημία μπάσκετ και την αλλαγή που υπάρχει εκεί πλέον, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο εδώ και χρόνια και συνεχίζουν να "βασανίζουν"  την διοίκηση του Πανιωνίου.

Επίσης, ο κ. Κοκκινάκης κάλεσε όλο τον κόσμο να στηρίξει, να αγκαλιάσει τον σύλλογο και να γίνουν όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη.

Ακούστε αναλυτικά όσα ενδιαφέροντα είπε ο Διονύσης Κοκκινάκης στον αέρα του Panionianea Radio (από το 23:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια