Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο κ. Χριστοδουλόπουλος θέλει να δώσει την ομάδα σε Πανιώνιο - Αυτά είναι τα οικονομικά δεδομένα» (audio)

Για τις μπασκετικές εξελίξεις με την επικείμενη αποχώρηση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Διονύσης Κοκκινάκης , στη...

Για τις μπασκετικές εξελίξεις με την επικείμενη αποχώρηση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Διονύσης Κοκκινάκης, στην ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Panionianea Radio.

Ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ αναφέρθηκε στην συνομιλία που είχε με τον κ. Χριστοδουλόπουλο και μας μετέφερε όλα όσα ειπώθηκαν. Τι ζητάει ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ για να αποχωρήσει, ποιες οι προθέσεις, ποιες οι προτεραιότητες του και ποια τα επόμενα βήματα του.

Αρχικά ο Διονύσης Κοκκινάκης αναφέρθηκε για την θέση που έχει αναλάβει:
"Τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ, επειδή δεν ήθελε κανείς να αναλάβει αυτό τον ρόλο. Μάλιστα, προς τιμή του ο Άρης Μισαηλίδης είχε κάνει την προσπάθεια, γιατί το θεωρούσε αναγκαίο να υπάρχει εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, να ζητήσει την βοήθεια του απλού κόσμου. Όμως κανείς δεν θέλησε να βοηθήσει, κανένας Πανιώνιος, εντός και εκτός Ερασιτέχνη. Όταν εγώ λοιπόν, εκλέχτηκα στο Δ.Σ. και χαιρετήθηκε η εκλογή μου στον Πανιώνιο από την ΕΟΚ και την ΕΣΚΑΝΑ, οι ίδιοι άνθρωποι μου πρότειναν να αναλάβω αυτή τη θέση, λόγω και των γνώσεων που έχω από το μπάσκετ, αλλά και των επαφών που έχω με άλλα σωματεία".

Εν συνεχεία, μίλησε για τα όσα του μεταβήβασε ο κ. Χριστοδουλόπουλος, σχετικά με την αποχώρηση του από την ΚΑΕ:
"Είχα τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και έγινε σε πολύ καλό κλίμα η συνομιλία μας. Θα σας μεταφέρω τα δικά του λόγια. Όταν κλείσει οριστικά η χρονιά, ότι δηλαδή υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας, ο κ. Χριστοδουλόπουλος θα βγει να μιλήσει ο ίδιος. Από εκεί και πέρα, ο κ. Χριστοδουλόπουλος κλείνει την χρονιά και θέλει να δώσει τον Πανιώνιο σε έναν Πανιώνιο. Αυτό έχει σημασία, είναι πολύ σημαντικό. Εάν όμως δεν βρεθεί Πανιώνιος, θα αναγκαστεί να ψάξει τρίτο πρόσωπο και ως εταιρία ακούγεται πολύ λογικό. Εάν δεν βρεθεί και τρίτο πρόσωπο, τότε είναι πιθανό να παραμείνει ο ίδιος με όρους που θα ανακοινώσει ο ίδιος. Εγώ δεν είμαι εκπρόσωπος της ΚΑΕ για να γνωρίζω τους όρους, είμαι εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ. Η ομάδα. κατά τα λεγόμενα του προέδρου κ. Χριστοδουλόπουλου, έχει τιμή πώλησης "μηδέν", όμως για να παραχωρήσει τις μετοχές του, έχει 40.000 ευρώ ρυθμισμένες όμως προς ΙΚΑ και Εφορία και 24μηνη ρύθμιση οφειλές. Αυτό σημαίνει 1.400 ευρώ χοντρικά το μήνα. Βρίσκονται 1,5 -2 μήνες πίσω οι πληρωμές στο προσωπικό (παίκτες κλπ) της ομάδας, ένα ποσό 40.000 ευρώ δηλαδή. Και οφειλές προς τρίτους 15.000 ευρώ. Η τιμή δηλαδή για έναν Πανιώνιο που αγαπάει και μπορεί να πάρει την ομάδα είναι 95.000 ευρώ. Για να φύγει δηλαδή ο κ. Χριστοδουλόπουλος θα πρέπει να δωθούν αυτά τα χρήματα. Θα τα ανακοινώσει βέβαια και ο ίδιος. Η τιμή, όμως επίσημα σας είπα, είναι η παραπάνω".

Ο Διοινύσης Κοκκινάκης, μας μετέφερε και το τι αποκόμισε ο ίδιος από την συνομιλία που είχε:
"Εγώ προσωπικά σαν Διονύσης Κοκκινάκης, άκουσα και κατάλαβα ότι ο κ. Χριστοδουλόπουλος έχει διάθεση να την δώσει την ομάδα και να την δώσε σε Πανιώνιο. Είναι σημαντικό και γι' αυτό το τονίζω".

Επίσης, ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τον Ερασιτέχνη και την ΚΑΕ:
"Ξεκαθαρίζω, βέβαια, από την θέση που έχω και στον Πανιώνιο ΓΣΣ, ότι ο Ερασιτέχνης με την κατάσταση που βρίσκεται, δεν μπορεί να τρέξει επαγγελματική ομάδα σε καμία κατηγόρια. Δεν μπορεί ο Ερασιτέχνης ούτε να συμπράξει, ούτε να αναλάβει επαγγελματική ομάδα αυτή τη στιγμή. Αν, λοιπόν, για κάποιον λόγο, βρεθούν τα κλειδιά του μπάσκετ στον Ερασιτέχνη, η ομάδα για να τρέξει θα πάει από την χαμηλότερη ερασιτεχνική κατηγορία. Είναι σημαντικό να το ξέρει ο καθένας αυτό. Αυτό που θα κάνει ο Ερασιτέχνης και δεσμεύεται, στον επικείμενο νέοπ αγοραστή, θα έχει ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, που θα συζητηθεί ότι χρειάζεται. Ακόμα και για τις υποδομές και τις Ακαδημίες του Πανιωνίο. Θα πέσουν όλα στο τραπέζι και θα συζητηθούν. Οι υποδομές είναι η ψυχή και η ζωή στον Ερασιτέχνη".

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε για την ΚΑΕ, αλλά και τον Ερασιτέχνη Πανώνιο ο Διονύσης Κοκκινάκης στον αέρα του Panionianea Radio (από το 23:00).



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια