Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μανίκας στα panionianea.gr: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Την αισιοδοξία του πως ο Πανιώνιος θα κάνει το καθήκον του κόντρα στον Πλατανιά και θα παραμείνει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ εξέφρασε...

Την αισιοδοξία του πως ο Πανιώνιος θα κάνει το καθήκον του κόντρα στον Πλατανιά και θα παραμείνει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ εξέφρασε ο Αντώνης Μανίκας, μιλώντας αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Ο τεχνικός διευθυντής των κυανέρυθρων αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τους «Χανιώτες», τονίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι ο Ιστορικός κρατάει την τύχη στα χέρια του και εύκολα ή δύσκολα θα πετύχει τον στόχο του.

Παράλληλα, μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει όλοι στον Πανιώνιο τη φετινή σεζόν, ενώ αποκάλυψε πως την περασμένη εβδομάδα παλιός παράγοντας του συλλόγου διέθεσε ένα σεβαστό οικονομικό πόσο, προκειμένου να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα panionianea.gr:

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Μετά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής εμείς αυτό που χρειαζόμαστε για να σωθούμε είναι ένας βαθμός. Το ευτύχημα, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, είναι πως και ο Πλατανιάς όλα δείχνουν πως με την ισοπαλία θα σωθεί. Εμένα, όμως, με ενδιαφέρει εμείς τι θα κάνουμε. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Όλοι έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και πιστεύω πως έστω και στο τέλος θα δικαιωθούν οι προσπάθειες μας».

Για το αν είναι αισιόδοξος: «Είμαι αισιόδοξος. Το έχω ξαναπεί εύκολα ή δύσκολα θα πετύχουμε τον στόχο μας. Χρειαζόμαστε ένα βαθμό στο ματς με τον Πλατανιά, όμως εμείς πρέπει και θα κοιτάξουμε τη νίκη. Δεν μπορείς να κατέβεις για την ισοπαλία».

Για τις απουσίες της ομάδας στο ματς με τους “Χανιώτες”: «Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Σίγουρα θα έχουμε απουσίες, όμως όλα τα παιδιά στην ομάδα γνωρίζουν την κρισιμότητα της κατάστασης, βιώνουν τις δυσκολίες και όλοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Όπως είπα και προηγουμένως όλα τα παιδιά, αλλά και εμείς έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια όλη τη σεζόν και θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά. Μετά καλούνται οι άνθρωποι που έχουν μπει μπροστά να βρουν τις λύσεις ώστε να γίνουν τα πράγματα καλύτερα στον σύλλογο και να λυθούν τα διοικητικά προβλήματα. Θέλω να αναφέρω κάτι που δεν το γνωρίζει ο κόσμος. Την περασμένη εβδομάδα ένας παλιός παράγοντας του Πανιωνίου πρόσφερε ένα πολύ σεβαστό ποσό για να πληρωθούν οι παίκτες. Μάλιστα, δεν θέλησε καν να βγει το όνομα του προς τα έξω. Εγώ αυτές τις σημαντικές κινήσεις κρατάω. Ανθρώπων που αγαπάνε την ομάδα και δεν κάνουν κάτι για διαφημιστικούς λόγους».

Για την ανταπόκριση του κόσμου: «Ο κόσμος που γνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα ήταν στο πλευρό μας. Πιστεύω πως έχει καταλάβει την προσπάθεια που κάναμε όλοι. Από εκεί και πέρα, επειδή φεύγουν κάποια παιδιά, πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι φίλαθλοι πως καλώς ή κακώς το ποδόσφαιρο έχει γίνει επαγγελματικό και οι παίκτες κοιτούν το καλύτερο για τους ίδιους. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται στον Πανιώνιο και να σταθεί κοντά μας».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Αγαπητε Αντωνη ασφαλως την Κυριακη με ενα χ θα σωθουμε και οι δυο ,πιστευω οτι τα παιδια που θα αγωνισθουν θα τα δωσουν ολα για να σωθει η ομαδα που τους ανεδειξε παρα τα προβληματα που βιωσατε και η προσπαθεια σας αναγνωριζετε απο ολους τους συνΠανιωνιους ως προς το θεμα των παικτων που θα φυγουν συγουρα αυτοι που εχουν φερει καποια εσοδα στον συλλογο ειναι λογικο αφου εκαναν μεταγραφη θα φυγουν, το κακο ειναι με αυτους που τους μειωσαν τα συμβολαια τους οι χειροτεροι διοικηση του εξυγιαντοι προεδρου και του ψευτομαγκα οψιμου παραγοντα για να μπορεσουν να κρατησουν την διοικηση στα χερια τους χωρις να διαθετουν μια αφησαν πολυ ταλαντουχους παικτες ελευθερους το καλοκαιρι παικτες οι οποιοι κατα την προσωπικη μου γνωμη θα διαπρεψουν οπου και να πανε ,τωρα φυσικα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ειναι 124 χρονια και θα συνεχιζη να υπαρχει ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή