Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η ομάδα έμεινε σε υψηλό επίπεδο»

«Η ομάδα αν και άλλαξε σε μεγάλο βαθμό το περασμένο καλοκαίρι, κατάφερε να μείνει στο ίδιο υψηλό επίπεδο», τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα...

«Η ομάδα αν και άλλαξε σε μεγάλο βαθμό το περασμένο καλοκαίρι, κατάφερε να μείνει στο ίδιο υψηλό επίπεδο», τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την κατάκτηση της τρίτης θέσης της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου για δεύτερη συνεχή σεζόν από τον Πανιώνιο.

«Αν και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ, μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως σημαντική την κατάκτηση της τρίτης θέσης της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν από τον Πανιώνιο», σχολίασε ο προπονητής του «Ιστορικού» και υπογράμμισε: «Η κατάκτηση της τρίτης θέσης πιστοποιεί την προσπάθεια όλων όσων αποτελούν την ομάδα από τον ιδιοκτήτη Ηλία Λιανό, την διοίκηση, τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, το επιτελείο υποστήριξης μέχρι τους υπαλλήλους των γραφείων. Η ομάδα άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό το περασμένο καλοκαίρι. Παρόλα αυτά κατάφερε να μείνει στο ίδιο υψηλό επίπεδο, κάτι που δείχνει την σκληρή δουλειά που έγινε από όλους στον Πανιώνιο».

«Μεγάλο βήμα προόδου»

«Η κατάκτηση της τρίτης θέσης της βαθμολογίας σε συνδυασμό με την συμμετοχή μας στο Eurocup και την πρόκριση στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης αποτελεί μεγάλο βήμα προόδου για την καινούργια ομάδα μας», επισήμανε ο κόουτς των «κυανέρυθρων» και εξήγησε: «Για μεγάλο διάστημα της σεζόν συμμετείχαμε σε δύο απαιτητικές διοργανώσεις και καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε. Η πρόκριση δύο ομάδων από τον όμιλο μας στην δεύτερη φάση, του Ερυθρού Αστέρα και της Νίζνι στα ημιτελικά του Eurocup, αποδεικνύει πόσο δύσκολο έργο είχαμε, αλλά και πόσο αξιόλογες ήταν οι ανταγωνιστικές – σε σημαντικό βαθμό – εμφανίσεις που κάναμε στην δεύτερη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

«Μπαίνοντας στην τελική φάση του πρωταθλήματος, εκείνο που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, γιατί η τρίτη θέση στην κανονική περίοδο από μόνη της δεν μας εξασφαλίζει τίποτα στα πλέι οφ», σημείωσε ο Σφαιρόπουλος και τόνισε: «Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να δουλέψουμε πιο ποιοτικά και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στους δύο αγώνες, που απομένουν για την λήξη της κανονικής περιόδου και, ασφαλώς, από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ».

«Ο κόσμος του Πανιωνίου μέχρι τώρα βοήθησε σημαντικά την προσπάθεια μας», παρατήρησε ο προπονητής του Πανιωνίου και απήυθυνε κάλεσμα για πιο ενεργή παρουσία στα πλέι οφ: «Τον θέλουμε κοντά μας με ακόμη μεγαλύτερη παρουσία και θέρμη στην συνέχεια, ώστε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην τελική φάση του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια