Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας για Πρόεδρος!

Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι διεργασίες στον Πανιώνιο, προκειμένου να καταρτιστεί η σύνθεση της νέας διοίκησης της ΠΑΕ, καθώς θα...

Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι διεργασίες στον Πανιώνιο, προκειμένου να καταρτιστεί η σύνθεση της νέας διοίκησης της ΠΑΕ, καθώς θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα ποιοι θα πάρουν μέρος σε αυτήν.

Η νυν διοίκηση θα παραμείνει μέχρι τις 14 Μαρτίου και από την επόμενη μέρα θα οριστεί νέα από το Πρωτοδικείο.

Φαβορί αυτή τη στιγμή για να αναλάβει πρόεδρος είναι ο Χρήστος Δάρας, διότι είναι ο προτεινόμενος και ο ίδιος δεν εμφανίζεται καθόλου αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Αυτό το σενάριο υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό στο προσκήνιο και όσο πλησιάζει η καθοριστική ημέρα έχει ωριμάσει και στον ίδιο αυτή η προοπτική.

Άλλωστε, ο Δάρας το τελευταίο διάστημα δεν είναι απλά ο ιατρός της ομάδας, αφού ενισχύει και οικονομικά τον σύλλογο, ενώ εκτελεί πολλές φορές και χρέη συμβούλου στον Πανιώνιο.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως από την αναμέτρηση με την Καλλονή στη Νέα Σμύρνη έχει ξεκινήσει η διάθεση λαχνών για οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

1 σχόλιο

  1. Μακαρι να αναλαβει ο γιατρος προεδρος απο καιρο σχολιαζα οτι εχει ολα τα τυπικα προσοντα να ηγηθει ενος τοσο μεγαλου συλλογου οπως ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ σοβαρος επιστημονας και μπορει και αναπασα στιγμη μεσα στα πλαισια τα οικονομικα του να βοηθησει τον συλλογο οπως διαβαζω το εχει κανει και αλλες φορες ειναι η καλυτερη επιλογη μεχρι να βρεθη επενδυτης εκτος και ο ιδιος με μερικους αλλους να κρατησουν τον συλλογο με σωστη δουλεια και διαχειρισει μπορει να προχωρησει.Τωρα προεχει μια καλη εμφανησει στο Περιστερι για ενα θετικο αποτελεσμα μπορουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή