Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Καμία αξία, εάν δεν είχε νικήσει η ομάδα...»

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ αναδείχθηκε MVP της 20ης αγωνιστικής, χάρις στην πληθωρική εμφάνιση του στην εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου επί του Ηλυσ...

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ αναδείχθηκε MVP της 20ης αγωνιστικής, χάρις στην πληθωρική εμφάνιση του στην εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου επί του Ηλυσιακού.

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ του Ιστορικού σε 32’ και 43’’ συμμετοχής πέτυχε 27 πόντους με 7/8 βολές, 4/8 δίποντα, 4/7 τρίποντα, πήρε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ, έκανε 5 κλεψίματα και κέρδισε 9 φάουλ. Συγκέντρωσε 38 μονάδες στο ranking, την καλύτερη επίδοση, μαζί με τον Κένι Γκάμπριελ του Ρεθύμνου την 18η αγωνιστική, που έχει MVP αγωνιστικής!

«Η ανάδειξη μου σε MVP της 20η αγωνιστικής δεν θα έχει καμία αξία, εάν δεν είχε νικήσει η ομάδα», δήλωσε ο ΜακΚόλουμ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (esake.gr) και εξήγησε: «Η προσωπική διάκριση, επίσης, ανήκει στην ομάδα, στους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, γιατί χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσα να καταφέρω τίποτα».

«Ελπίζω να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα με όσες περισσότερες νίκες είναι δυνατόν για να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τον κόσμο του Πανιωνίου που μας στηρίζει», ευχήθηκε ο 26χρόνος Αμερικανός γκαρντ των «κυανέρυθρων». «Όσο για το γεγονός ότι είχα αναδειχθεί MVP και στον αγώνα του πρώτου γύρου με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, δεν έχω… κάτι με την ομάδα του Ηλυσιακού, απλώς έτυχε», πρόσθεσε χαριτολογώντας ο ΜακΚόλουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια