Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όλοι μαζί να διοικήσουμε τον Πανιώνιο...»

Την είδηση πως θα αναλάβει πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, επιβεβαίωσε ο Χρήστος Δάρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3. Ο γι...

Την είδηση πως θα αναλάβει πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, επιβεβαίωσε ο Χρήστος Δάρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3.

Ο γιατρός της ομάδας εξήγησε τι γίνεται με τα διοικητικά και τα οικονομικά του συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Κωνσταντίνο Τσακίρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δάρα...

Για το αν θα αναλάβει πρόεδρος: «Η προσωρινή διοίκηση που έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο λήγει στις 14 Μαρτίου. Ή έπρεπε λοιπόν, να μείνει ακέφαλη η ΠΑΕ ή να βρεθούν άτομα που σε αυτή την δύσκολη περίοδο θα μπορέσουν να βοηθήσουν μέχρι να μπει σε κάποιο ρυθμιστικό άρθρο, είτε είναι το 106, είτε το 99 είτε το 1800, ώστε εκτός από το να σωθεί αγωνιστικά η ομάδα, που φαίνεται πως θα σωθεί, να λύσει και το οικονομικό πρόβλημα. Γιατί αν δεν γίνουν αυτά τα δύο δεν θα σταθεί στην κατηγορία που του αρμόζει να είναι».

Για τα προβλήματα μετά τον Τσακίρη: «Από τότε που έφυγε ο κύριος Τσακίρης η ομάδα είναι μέσα στα χρέη. Και κανείς γνήσιος άνθρωπος που αγαπά τον Πανιώνιο, δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει. Αν υπήρχε ένας πρόεδρος-ορόσημο ήταν εκείνος».

Για την αγωνιστική εικόνα του Πανιωνίου: «Μπράβο τους που είναι η μοναδική ομάδα που στέκεται αξιοπρεπέστατα μόνο με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Πανιώνιος αναγκάζεται εκ των συνθηκών να παράγει ταλέντα. Δεν αδικώ τον Λάσνικ. Είναι ένας ξένος στα είκοσι ελληνόπουλα. Και το καλοκαίρι είναι λογικό να φύγουν αρκετοί παίκτες, αλλά ο Πανιώνιος έχει την τύχη κάθε χρόνο “γεννάει” ποδοσφαιριστές».

Για τη νέα προσπάθεια που γίνεται: «Εγώ οικονομικά βοηθάω τον Πανιώνιο αρκετά εδώ και δύο χρόνια. Και άλλα άτομα βοηθούν αυτή τη στιγμή για να μπορέσει η ομάδα να μπει στο ένα από τα δύο άρθρα, να έχει φορολογική ενημερότητα και αδειοδότηση. Γιατί διαφορετικά, θα έχει μηδέν έσοδα. Τα υπόλοιπα άτομα της διοίκησης θα είναι από όλες τις ομάδες του Πανιωνίου, για να διοικήσουμε όλοι μαζί το καράβι του Πανιωνίου».

Για το πως μπήκε στην οικογένεια του Πανιωνίου: «Πριν από τρία χρόνια με είχε καλέσει ο κ. Τσακίρης να αναλάβω το ιατρικό κομμάτι της ομάδας. Έτσι ξεκίνησε το δέσιμό μου και όταν ήρθαν οι άσχημες οικονομικές περιόδου του Πανιωνίου, αποφάσισα να συνεισφέρω όσο μπορώ».

Για το αν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Τσακίρη: «Ο κάθε μεγαλομέτοχος μπορεί να εμφανιστεί όποτε θέλει. Το μαγαζί είναι ανοιχτό. Αλλά όποιος θέλει να εμφανιστεί, να αγαπά πραγματικά την ομάδα Πανιώνιο και όχι να πάρει τον Πανιώνιο όταν θα έχει ξεφύγει από τα προβλήματα για να το κάνει μαγαζί προς εκμετάλλευση γιατί θα ξαναγίνει το ίδιο πράγμα».

3 σχόλια

  1. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κ. Δάρας θα συμμετάσχει στην επόμενη διοίκηση πρωτοδικείου του Πανιωνίου ως Πρόεδρος και ακόμη περισσότερο που δηλώνει ότι αυτή η διοίκηση θα έχει όλους τους Πανιώνιους μαζί. Πανιώνιους από τη διοίκηση Τσάβαλου, από την κίνηση Μισαηλίδη, απ’ όσους τώρα προσφέρονται να βοηθήσουν και μακάρι να υπάρχει στη διοίκηση και ο κ. Τσακίρης ή κάποιος/οι εκπρόσωποί του. Η ενωτική κίνηση είναι ότι καλύτερο μπορεί να υπάρξει. Μακάρι αυτή η ενωτική διάθεση να διέπει πάντα όλους τους Πανιώνιους, παρά τις επιμέρους διαφορές.
    Τέλος θέλω να υποβάλλω ένα ερώτημα μήπως και τελικά απαντηθεί! Τι έγινε με το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου που είχε παραγγείλει ο κ. Τσακίρης; Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε; Αν έχει ολοκληρωθεί, πότε θ’ ανακοινωθεί το πόρισμα, ώστε να γνωρίζουν όλοι οι φίλοι του Πανιωνίου τι έχει συμβεί; Έχουν υπάρξει σκάνδαλα, κακοδιαχείριση, έχει γίνει χρηστή διαχείριση, έχουν αυξηθεί τα χρέη, έχουν μειωθεί, τι ακριβώς έχει γίνει; Για όλα τα παραπάνω δεν πρέπει να μάθουν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου; Δεν είναι σωστό όλα να βγαίνουν στο φώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους εβαλε εναν σοβαρο ανθρωπο ο Μαρινακης γιατι με του Γκλεζακους ειχαμε γινει τρελοκομειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς το Γιώργο και τον κάθε Γιώργο που λέει τέτοιες τρολιές: κράτα την αναπνοή σου για μια μέρα και απάλλαξέ μας από τη βλακεία και την ακκόγουστη τρολιά σου, σε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή