Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τέλος ο Παναγόπουλος!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί από το μεσημέρι του Σαββάτου (15/02) ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Σύμφωνα με πλη...

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί από το μεσημέρι του Σαββάτου (15/02) ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός τεχνικός δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Ιστορικού, με την ομάδα να κατεβαίνει στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τους Τερεζόπουλο, Λίμα και Μανίκα στον πάγκο της.

Ο Παναγόπουλος ενημερώθηκε πως θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου και το πιθανότερο είναι στην προπόνηση του Σαββάτου να βρεθεί στην Βάρη για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, σενάρια θέλουν τον Νίκο Αναστόπουλο να τα έχει βρει ήδη με τον σύλλογο και από Δευτέρα να πιάνει δουλειά στην... Πλατεία!

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης 

8 σχόλια

  1. Tελικα οι ανθρωποι ειναι πολυ επικυνδινοι το φωναζω εδω και μηνες και καποιοι συνηγοροι εβγαιναν να τους συμπαρασταθουν τους παραγοντες νεας κοπης και τον ψευτομαγκα οψιμο παραγοντα, μαλλον εχουν βαλει στα σχεδια τους να εξαφανισουν τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ απο την Α εθνικη .Πως ειναι δυνατον πριν απο τον πιο κρισημο αγωνα να διωχνουν τον προπονητη που ειχαν παρη με το ετσι θελω, αφου ειχαν διωξει με το ιδιο στυλ πριν ληξει ο α γυρος 2 αγωνες τον Παντελη μακαρι αυτη η κινηση να μην φερει αρνητικα αποτελεσματα στην ομαδα .Μαγκες εσεις παιξτε την μπαλλα σας με την καθοδηγηση των Τερεζοπουλου -Λιμα για να παρουμε τους 3 ποντους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εκαναν οι ανθρωποι παλι???????????δεν πειραζει....................σε 3 μερες τα λεμε απο κοντα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ
    Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπομονη κυριοι, η Ομαδα μας αντεχει και στα δυσκολα, το εχει αποδειξει πολλες φορες στο παρελθον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πως θα πληρωσουν τον αναστοπουλο αφου δεν εχουν λεφτα; Εκτος και αν δεν τον πληρωνουν αυτοι αλλα ενας λιγο χοντροτερος απο πειραια μερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο καλο και να μην μας ξαναρθεις!!!Χιλιες φορες ο Λιμα και ο Μανικας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή