Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μοναδικός στόχος η νίκη

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει ο Πανιώνιος στην σημερινή (15/02,16:00) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, για την 18η αγωνιστική τ...

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει ο Πανιώνιος στην σημερινή (15/02,16:00) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από τις ήττες με Κηφισιά και Νίζνι και καλούνται να αφήσουν πίσω τους τα άτυχα αποτελέσματα και να επανέλθουν ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Άπαντες στις τάξεις της ομάδας έχουν θέσει ως μοναδικό στόχο το "ροζ" φύλλο αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, ενώ περιμένουν και από τον κόσμο του συλλόγου να δώσει δυναμικό παρόν στις εξέδρες του Αρτάκης.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τόνισε για το εν λόγω ματς:
«Όπως σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40’ του αγώνα και να εφαρμόσουμε την τακτική μας σε άμυνα και επίθεση. Είναι, επίσης, απαραίτητο να παίξουμε με ενέργεια και να έχουμε διάρκεια στην καλή απόδοση μας από την αρχή έως το τέλος του ματς».

Από την πλευρά του ο Ούρος Ντούβνιακ υποστήριξε: «Ο Άρης λειτουργεί πολύ ομαδικά γι’ αυτό πρέπει να παίξουμε πολύ καλή ομαδική άμυνα και να μην εστιάσουμε σε κάποιους συγκεκριμένους παίκτες. Η άμυνα είναι το «κλειδί» για να φτάσουμε στην νίκη, γιατί στην επίθεση έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Η άμυνα, άλλωστε, δίνει πάντα τις νίκες. Παίζουμε στην έδρα μας, Περιμένουμε ότι το γήπεδο θα γεμίσει και ο κόσμος θα μας υποστηρίξει με κόσμια συμπεριφορά όπως πάντα», σημείωσε ο Σέρβος γκαρντ του «Ιστορικού».

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο κλειστό της Αρτάκης και ξεκινάει στις 16:00.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο