Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Ο Πανιώνιος θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην εντός έδρας αναμέτρηση (15/2, 4 μ.μ.)  με αντίπαλο τον Άρη για την 18η αγωνιστική του πρω...

Ο Πανιώνιος θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην εντός έδρας αναμέτρηση (15/2, 4 μ.μ.)  με αντίπαλο τον Άρη για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και για να το επιτύχει πρέπει να επιβάλλει τον ρυθμό του στο παιχνίδι, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Όπως σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40’ του αγώνα και να εφαρμόσουμε την τακτική μας σε άμυνα και επίθεση», επισήμανε ο προπονητής των «κυανέρυθρων» για την αυριανή συνάντηση και τόνισε ότι: «Είναι, επίσης, απαραίτητο να παίξουμε με ενέργεια και να έχουμε διάρκεια στην καλή απόδοση μας από την αρχή έως το τέλος του ματς».

«Ο Άρης λειτουργεί πολύ ομαδικά γι’ αυτό πρέπει να παίξουμε πολύ καλή ομαδική άμυνα και να μην εστιάσουμε σε κάποιους συγκεκριμένους παίκτες», σχολίασε ο Ούρος Ντούβνιακ και υπογράμμισε: «Η άμυνα είναι το «κλειδί» για να φτάσουμε στην νίκη, γιατί στην επίθεση έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Η άμυνα, άλλωστε, δίνει πάντα τις νίκες. Παίζουμε στην έδρα μας».

«Περιμένουμε ότι το γήπεδο θα γεμίσει και ο κόσμος θα μας υποστηρίξει με κόσμια συμπεριφορά όπως πάντα», σημείωσε ο Σέρβος γκαρντ του «Ιστορικού».

2 σχόλια

  1. Μην επιβάλουμε τόσο πολύ το παιχνίδι μας, γιατί μπορεί και να τους τρομάξουμε.... ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΟΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΡΓΙΑ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΕΨΕ Ο ΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή