Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μανίκας: «Για το καλύτερο δυνατό του Πανιωνίου...»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Πανιώνιο, μία μέρα πριν το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Πανιώνιο, μία μέρα πριν το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο ήδη να αποτελεί ήδη παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.


Τα panionianea.gr ήρθαν σε επικοινωνία με τον Αντώνη Μανίκα, ο οποίος και τόνισε πως πρώτος προπονητής στον αγώνα με τον σύλλογο των Ιωαννίνων θα είναι ο τεχνικός της ομάδας Νέων, Δημήτρης Τερεζόπουλος. Παράλληλα, επισήμανε πως όσοι βρίσκονται στον σύλλογο θα προσπαθήσουν για το καλύτερη δυνατό της ομάδας.

«Ειδοποιηθήκαμε ότι υπήρξε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Έγιναν όλα αρκετά ξαφνικά. Πρώτος προπονητής στο ματς με τον ΠΑΣ θα είναι ο κ. Τερεζόπουλος και εγώ με την εμπειρία μου, αλλά και ο Νόνι (Λίμα) θα τον βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Όσοι είμαστε στην ομάδα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό του Πανιωνίου», ήταν τα λόγια του κ. Μανίκα.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια