Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Θα ξεχάσουμε και όσα ξέρουμε...»

Από την ΚΑΕ Πανιώνιος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Επειδή τις τελευταίες ημέρες με όσα λέγονται και γράφονται θα ξεχάσουμε και όσα ...

Από την ΚΑΕ Πανιώνιος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες με όσα λέγονται και γράφονται θα ξεχάσουμε και όσα ξέρουμε θέτουμε το εξής ερώτημα στην κρίση του φίλαθλου κοινού:

Από πότε δεν αποτελεί αλλοίωση αποτελέσματος εξόφθαλμο λάθος διαιτητή 45’’ πριν την λήξη αναμέτρησης με την διαφορά μεταξύ των δύο αντιπάλων στους έξι πόντους; Χάρις, μάλιστα, στο οποίο η διαφορά αντί να μειωθεί στους τρεις – γιατί η φάση του ΜακΚόλουμ ήταν γκολ φάουλ – παραμένει τους έξι; Και ενώ το μομέντουμ του αγώνα είναι ξεκάθαρα υπέρ της ομάδας, που υπολείπεται στο σκορ και έχει μειώσει την διαφορά των 10 πόντων, που είχε προηγηθεί ο αντίπαλος με 5’ και 25’’ να απομένουν για την λήξη της αναμέτρησης;

Σημειωτέον ότι και η διαφορά των 10 πόντων είχε δημιουργηθεί από νέο λάθος των διαιτητών και τεχνική ποινή στον προπονητή».

4 σχόλια

  1. Τι ψαχνεται να βρειτε κυριοι της καε; με αυτο το σωματειο χρόνια τωρα αυτα γίνονται αφου η οικογενεια των φαρμακων μας εστεινε παντα με διαιτησιες με παιχτες δικους μας με πειραγμενες μπασκετες.Οι παλιοι θα τα θυμουνται.Μποτιρογκα εκπρόθεσμο τριποντο ηττα ο πγσσ γιαννακης 3 βολες εξω στη γλυφαδα ηττα ο πγσσ την επομενη χρονια στον παο ο γιαννακης.play off για πρωταθλημα στο οακα με ιβκοβιτς ομαδαρα τοτε με κορομηλα διαιτητη μπηκε στο παρκε ο φαρμακοτριφτης και τραβαγε απο το χερι το διαιτητη με απειλες.σε αυτο το ματς ο καλύτερος πλει μεηκερ τουπρωταθληματος ντικινς δεν φανηκε ποτε ο χειρότερος.το καλοκαιρι ω τι εκπληξη και αυτος στο παο.Και τελος απο πετσινο φαουλ πεμπτο το αξεχαστο συμβαν του μπομπαν συμετειχε στο τραγικο συμβαν ο αλβερτης. Και μετα απο ολα αυτα τους δινεις τα δυο μεγαλυτερα ταλεντα σου το καλοκαίρι. Ε α ι σιχτηρ και εσείς και αυτοι οι βρωμιαρηδες.αφου δεν εχεται μυαλο και προσκυναται τα λεφτα τους κυριε λιανε λες και δεν εχεις λεφτα καλα σου κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ο Παππάς και ο Γιάνκοβτς ήταν ελεύθεροι το καλοκαίρι και με τον Πανιώνιο δεν συζήτησαν, έκλεισαν κατευθείαν στον βάζελο.
    Ο Λιανός δεν προσκυνάει κανενός τα λ7 είναι ο μόνος που βάζει το χέρι στη τσέπη για τον Πανιώνιο. Μια χρονιά έλειψε και η ομάδα μπήκε μέσα (2009-10). Τα φέσια εκείνης της χρονιάς μας εμποδίζουν να κάνουμε μεταγραφές απο το εξωτερικό.
    Αν φύγει θα είναι σχεδόν καταστροφή για το μπασκετικό τμήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΝΑΝΕΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ. ΜΗ ΛΕΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ Ο ΛΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΥΡΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι οι υβριστές του Λιανού έχουν το κοινό χαρακτηριστικό ότι είναι ανενημέρωτοι και άσχετοι από μπάσκετ! Ο Γιάνκοβιτς και ο Παπάς δεν δόθηκαν στον βάζελο από τον Λιανό γιατί πολύ απλά ήταν ελεύθεροι να πάνε όπου γουστάρουν το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή