Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνια Οικογένεια - Πανιώνια Ατμόσφαιρα! (photos)

Πανιώνια Οικογένεια - Πανιώνια Ατμόσφαιρα! Οι συγκεκριμένες λέξεις μπορούν να περιγράψουν απόλυτα την εκδήλωση του panionianea.gr , η οποία ...

Πανιώνια Οικογένεια - Πανιώνια Ατμόσφαιρα! Οι συγκεκριμένες λέξεις μπορούν να περιγράψουν απόλυτα την εκδήλωση του panionianea.gr, η οποία έλαβε χώρα στο cafe "Feather" της Νέας Σμύρνης το βράδυ της Τετάρτης (26/02).


Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά από νωρίς τον χώρο, με την κυανέρυθρη βραδιά να... ζεσταίνεται αρκετά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της.

Το παρών έδωσαν αθλητές, προπονητές, έφοροι, "κυανέρυθροι" άνθρωποι, παλαίμαχοι του συλλόγου
και φυσικά πολλοί φίλοι του Ιστορικού, οι οποίοι έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα.

Η ιστοσελίδα μας εκτός από την καθιερωμένη κοπή της πίτας προχώρησε και σε πέντε τιμητικές βραβεύσεις.

Η πρώτη βράβευση έγινε στο πιο ζωντανό κομμάτι του συλλόγου, τους Πάνθηρες, όπου το 2013 συμπλήρωσαν 30 χρόνια ζωής στο πλευρό του Πανιωνίου. Την βράβευση έκανε ο γιατρός της ποδοσφαιρικής ομάδας Χρήστος Δάρας.

Στη συνέχεια τα panionianea.gr βράβευσαν την αθλήτρια Μαρία Παναγιωτοπούλου, η οποία έχει συνδέσει το όνομα της με την κατάκτηση πρωταθλήματος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ την σεζόν 2006-07. Την βράβευση πραγματοποίησε η Νεοσμυρνιώτισσα Χάλκινη Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας στο Πεκίνο το 2008 Βιργινία Κραβαριώτη.

Η τρίτη τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον Πάνθηρα Γιάννη Θωμάκο, για την αφοσίωση και την αγάπη του για τον Πανιώνιο. Το βραβεί ο αρχηγός της ομάδας πόλο το παρέλαβε από τον έφορο του τμήματος Πέτρο Δεβερίκο.

Ο επόμενος "κυανέρυθρος" που τιμήθηκε ήταν ο αρχηγός Μάριος Μπατής, στο πρόσωπο του οποίου τα panionianea.gr βράβευσαν την επιτυχημένη πορεία της ομάδα μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Η πλακέτα δόθηκε στον έμπειρο άσο από τον τεχνικό του Πανιωνίου Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Τέλος, η ιστοσελίδα μας τίμησε το Νόνι Λίμα για το ήθος και την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον αγαπημένο του Πανιώνιο. Η βράβευση έγινε από τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας Χρήστο Αραβίδη.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας, μοιράστηκαν τα κομμάτια και οι δύο τυχεροί που
έτυχαν το φλουρί κέρδισαν κυανέρυθρα δώρα.

Να σημειωθεί, επίσης, πως το παρών -μεταξύ άλλων- έδωσε και ο Κυριάκος Σκούρας, ο οποίος ως γνωστών ηγείται της Πανιώνιας "σωτηρίας"  στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, ενώ παρόντες ήταν και άνθρωποι από τον πολιτικό χώρο της Νέας Σμύρνης.

Εμείς από την μεριά μας σας ευχαριστούμε όλους για την μοναδική κυανέρυθρη βραδιά που ζήσαμε και στο σύντομο μέλλον να είστε σίγουροι πως θα υπάρξουν ανάλογες Πανιώνιες εκδηλώσεις!

*Εντός των επόμενων ωρών θα δημοσιευθεί και ένα πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από την κυανέρυθρη εκδήλωση, με όλα όσα συνέβησαν και τους πρωταγωνιστές σε... πολλές εικόνες, αλλά και βίντεο!








Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης
Φωτογραφίες: Λυδία Πετροπούλου

1 σχόλιο

  1. Mπραβο στα PANIONIANEA για την ωραια εκδηλωση που διωργανωνουν με διαφορες βραβευσις καθε χρονο.Επευκαιριας αυτης θελω να ενημερωσω μεσω σαιτσας το τμημα επικοινωνιας τις ΠΑΕ οτι στην εκπομπη 60λεπτα ΕΛΛΑΔΑ του Μανεση 26,2,2014 ο οποιος ειχε επισκευθη τα κεντρικα ΤΣΟΥΜΕΡΚΑ και το χωριο ΑΓΝΑΝΤΑ με μεγαλη χαρα ακουσα απο εναν πιτσιρικα περιπου 10 ετων ο οποιος ζη μονιμα εκει οταν τον ρωτησε τι ομαδα ειναι του απηντησε οτι ειναι ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ και θελει να παιξη ποδοσφαιρο οταν μεγαλωση ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ και ΠΑΝΙΩΝΙΟ οταν ακους απο παιδια που ζουν σε τοσο απομακρυσμενα σημεια οτι ειναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ και οχι κατι απο το κατεστημενο σε κανη ακομη πιο υπερηφανο που εισαι με μια ομαδα τοσο ΙΣΤΟΡΙΚΗ αξιζει η ΠΑΕ να στηλη στο ορεινο αυτο χωριο τις ΗΠΕΙΡΟΥ μια φανελα και ενα λαβαρο τις ομαδας μας γιατι πραγματικα το αξιζει ο μικρος μας φιλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή