Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έργα στη Βάρη

Λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος με το γήπεδο της Βάρης θέλει να δώσει η επιτροπή σωτηρίας της ομάδας. Οι άνθρωποι της κ...

Λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος με το γήπεδο της Βάρης θέλει να δώσει η επιτροπή σωτηρίας της ομάδας.

Οι άνθρωποι της κυανέρυθρης κίνησης έδωσαν κάποια χρήματα ώστε να γίνουν βελτιωτικά έργα, με τα οποία και θα γίνουν και καλύτερες οι συνθήκες δουλείας των ποδοσφαιριστών του Νίκου Αναστόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εν λόγω έργα θα τελειώσουν την επόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Τρίτης διεξήχθη στο γήπεδο της Καλλιθέας, με τον τεχνικό του Πανιωνίου να μπορεί να υπολογίζει κανονικά τον Λεωνίδα Καμπάνταη για το προσεχές παιχνίδι με την Καλλονή.

4 σχόλια

  1. Ο ανθρωπος του μελισσανιδη και μελος του ερασιτεχνη κος ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ ειναι και διευθ.συμβουλος της παε καλλιθεας εδωσε το γηπεδο για προπόνηση και καλα εκανε.ο αλλος κυριος απο την επιτροπη βοηθειας που κανει δουλειες νυχτας με τον μελισσανιδη φαίνεται οτι συνεργάζεται αψογα με τον αβραντινη.εκτος και ολα αυτα ειναι εντολες τιγρη αφου εχει τους δικους του ανθρωπους στις ομαδες που ελενχει τωρσ πια.Φανηκε ρε παιδι μου αμεσως η αλλαγη διοικησης που θα γίνει απο τωρα. Οχι δεν θελουμε κανενα δανεικο απο το λιμανι ειμαστε ανεξάρτητοι μονο με τους φίλους μας τους τουρκους θα κάνουμε συνεργασιες. Ζητω η ανεξαρτησία του πανιωνιου ζητω η ανεξαρτητη επιτροπη σωτηριας ζητω στους ανεξαρτητους οπαδους μας κσι τελος ζητω στα λαμογιοτσατσιλικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aποτι καταλαβαινω αυτοι που εχασαν την εξουσια (οι παραγοντες νεας κοπης) που ξεπουλησαν οτι καλυτερο υλικο ειχε ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ για ψυχουλα αρχισαν να βαζουν διαφορα παπαγαλακια η να γραφουν οι ιδιοι με ψευδονημα και να κατηγορουν τους γνωστους συνΠανιωνιους οτι εξυπηρετουν συμφεροντα αλλων και δεν κατανοουν οτι αν δεν εμπαιναν αυτοι μπροστα πριν δεκαπεντε ημερες θα ειμασταν με το ενα ποδι στην Β με αυτους τους επικυνδινους που ειχαν τις τυχες της ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ26 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:56 μ.μ.

    ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ
    ΕΙΜΑΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
    ΑΠΟ ΤΟ 1968.ΣΤΟ ΠΑΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ
    ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΛΛΟ
    ΠΑΙΧΝΙΔΙ.....
    ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΟΥΝ
    ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΗΝ 9 ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ?ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή