Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με την πλάτη στον τοίχο…

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Πανιώνιος στην Κατερίνη από τον Αιγινιακό, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Κωνσταν...

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Πανιώνιος στην Κατερίνη από τον Αιγινιακό, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδος.


Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος παρέταξε την ομάδα με κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, δίνοντας ανάσες ξεκούρασης σε ορισμένους παίκτες που μετρούν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.

Πάντως, η εικόνα του Ιστορικού δεν καθόλου καλή και σίγουρα τόσο η εμφάνιση όσο και η ήττα έφερε προβληματισμό τον τεχνικό του συλλόγου.

Το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 65’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαδιτζόγλου, ύστερα από ανατροπή του… άπειρου Παπαδόπουλου στον Γκέσιο.

Ο Ιστορικός, όμως, είχε την ευκαιρία στο 89ο λεπτό να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Καμπάνταης κέρδισε το πέναλτι, με τον Κολοβό όμως να αστοχεί από τα 11 βήματα και έτσι να μην καταφέρνει ο Πανιώνιος να πάρει κάτι από τον αγώνα.

Πλέον οι κυανέρυθροι καλούνται στον επαναληπτικό της Νέας Σμύρνης να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πάρουν, όπως άλλωστε πρέπει, την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

*Στο 75' ο Αραβίδης τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Διαιτητές: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας), Καραβασίλης (Πέλλας). 4ος: Αμπάρκιωλης (Καβάλας).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Λιόλιος, Κιβρακίδης, Φαμπίνιο, Χατζής, Μιτρόφ (69’Κουτσοσπύρος), Δεμηρτζόγλου (91’Δήμου), Γκέσιος (84΄Γεωργίου), Πέντα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κων/νος Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Πάνος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ντούνης (63' Μπούζας), Παντίδος (77' Παναγιωτούδης), Καλτσάς, Λάσνικ, Κολοβός, Αραβίδης (75' Καμπάνταης).

8 σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ.....ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ΓΙΑΤΙ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά, πάρτε το χαμπάρι. Δεν υπάρχουμε δυστυχώς σαν ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι τι?αφου δεν μπορουν!!!!!ας κοιταξουμε να σωθουμε εστω αγωνιστικα ........μπας και μαζευτουμε λιγο στα οικονομικα .......και το βλεπουμε απο του χρονου(αν υπαρχουμε)......ξανα το κυπελο..!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλιώς τί...θα τους κόψουν το μισθό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΠΟΤΕ??? ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΛΑΚΕΣ!!!! ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΖΩΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν η ομαδα κατρακυλισει αγωνιστικα οπως φαινεται το μονο που θα με ξανακανει να παω στο γηπεδο ειναι αν δω τα λαμογια κ τους ανεπαγγελτους που διοικουν στην φυλακη...ισως μονο τοτε κανενα λαμογιο να μην ξανασχοληθει με την ιστορικοτερη ομαδα του κοσμου...οσο για τον κολοβο και οχι μονο..ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ....
    Υγ.απορω με ποια λογικη καποιος κυριος ειχε την πρωτοτυπη ιδεα να βαλουμε και απο 100 ευρω...για να σωσουμε το τομαρι αυτων που διοικουν?που μας πουλαγαν φουμαρα για εξιγυγιανση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τιμωρία να τους κόψουμε τις τυρόπιτες απ' τον Νίκο για να λιποθυμάνε ακόμα περισσότερο στις προπονήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ισοπεδωση και μαλακία. Ο Πανιώνιος είναι η ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας, το καμάρι της προσφυγιάς και ο όνειδος και η ξεφτίλα των οπαδών. Το δυστύχημα του Πανιωνίου είναι ότι τελικά έδρευσε στη Νέα Σμύρνη.

    MD πέρνα μια πέτρα στο λαιμό σου και βούτα κατά Πειραιά μεριά. Moritouri σάλτα και γαμήσου υπερκομπλεξικέ. Τυχάρπαστοι και ανεγκέφαλοι παπαγάλοι. Είστε μία πιο μικρή και μίζερη έκδοση σκατόγαυρων οπότε να πάτε να γαμηθέιτε όλοι μαζί και ο καθένας χώρια. Όποιος θέλει ας κόψει το γήπεδο μόνος του τώρα.
    Αλλά τελικά έχουμε καταλάβει τί σας χρειάζεται: Μπέος, Ζαμάνης, πούτσα και μαστίγιο για να γουστάρετε. Τότε να δούμε ποιος από εσάς θα έχει τα παπάρια να σηκωθεί και να μιλήσει. Κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή