Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να ξεκινήσει με νίκη...

Να μπει με το... δεξί στην φάση των «32» του Eurocup θέλει απόψε (8/1, 7 μ.μ.) ο Πανιώνιος, που υποδέχεται  στο κλειστό του Ελληνικού την Νί...

Να μπει με το... δεξί στην φάση των «32» του Eurocup θέλει απόψε (8/1, 7 μ.μ.) ο Πανιώνιος, που υποδέχεται  στο κλειστό του Ελληνικού την Νίζνι Νόβγκοροντ.


Οι κυανέρυθροι προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη στην Πάτρα επί του Απόλλωνα για το πρωτάθλημα, με την αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κατάσταση της ομάδας να είναι σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα, να βγάλουν στο παρκέ ενέργεια και διάθεση και φυσικά να έρθει η πολυπόθητη νίκη.

Άπαντες στις τάξεις του συλλόγου ευελπιστούν πως ο κόσμος της ομάδας θα βρεθεί μαζικά στις εξέδρες του Ελληνικού, ώστε να υποστηρίξει τους κυανέρυθρους στη πολύ σημαντική νίκη.

Ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισε μεταξύ άλλων για το εν λόγω ματς:  «Με την πρόκριση στο «Last 32» επιτεύχθηκε ένας μεσοπρόθεσμος στόχος μας και τώρα θέλουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν καλύτερο στην δεύτερη φάση απέναντι σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα κάνουμε το παν να τον ικανοποιήσουμε. Η συμμετοχή του Ούρος Ντούβνιακ είναι αμφίβολη και σχεδόν βέβαιη η απουσία του Γάιου Σκορδίλη. Η Νίζνι είναι ομάδα, που έχει «γεμάτο» ρόστερ και πολύ ψηλούς παίκτες. Παρότι η συμμετοχή του Πρίμοζ Μπρέζετς είναι αμφίβολη, έχει πολλές λύσεις και πολλούς υψηλού επιπέδου παίκτες», ήταν κάποια από τα λόγια του έμπειρου προπονητή.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο κλειστό του Ελληνικού και ξεκινάει στις 19:00.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια