Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην Κατερινή για το... βήμα πρόκρισης

Την δική του «μάχη» προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θα δώσει σήμερα (08/01) ο Ιστορικός απέναντι στον Αιγινιακ...

Την δική του «μάχη» προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θα δώσει σήμερα (08/01) ο Ιστορικός απέναντι στον Αιγινιακό στις 17:30 στο Α'ΔΑΚ Κατερίνης.


Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μητρόπουλου και Αυλωνίτη, οι οποίοι παρέμειναν εκτός αποστολής καθώς μετρούν συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια τους.

Έτσι, παίκτες και τεχνικό τιμ θα πρέπει να αφήσουν για λίγο στην… άκρη τον μαραθώνιο της Σούπερ Λιγκ, προκειμένου να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (σ.σ. είναι διπλές οι αναμετρήσεις).

Ο τεχνικός του Πανιωνίου αναμένεται να προχωρήσει και σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ώστε να πάρουν ανάσες ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται συνέχεια.

Αναλυτικά η αποστολή που ταξίδεψε στην Κατερίνη: Ανέστης, Παπαδόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Ζαχαράκης, Πάνος, Κούρος, Κωτσαλάς, Καλτσάς, Παναγιωτούδης, Κούρντι, Κολοβός, Μπούζας, Λάσνικ, Κωστάκης, Ντούνης, Αραβίδης, Καμπάνταης.

Να θυμίσουμε πως ο Αιγινιακός κατάφερε να αποκλείσει στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιμέλεια: Σοφία Αραβίδη

1 σχόλιο

  1. Το πρώτο 45λεπτό έκλεισε με τις δυο ομάδες να μην κάνουν καμία φάση, με τον Αιγινιακό να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να καταφέρει να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του. (από sport-fm)
    Και σκασίλα μου αν ο Αιγινιακός δεν έκανε καμμιά φάση...
    Αλήθεια, υπήρχε Πανιώνιος σήμερα στο γήπεδο, ή ΜΟΝΟ οι φανέλες κατέβηκαν ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή