Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντούβνιακ: «Μόνο Πανιώνιος...»

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, για την σχέση που διατηρεί με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για το προσω...

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, για την σχέση που διατηρεί με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για το προσωπικό του μέλλον μίλησε ο Ούρος Ντούβνιακ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του  στην σερβική ιστοσελίδα σερβική ιστοσελίδα utakmica.rs:

...σε ποια χώρα προτιμάει να αγωνίζεται: «Περισσότερο μου αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα και για αυτό το επέλεξα. Το παιχνίδι μοιάζει με το δικό μας, καθώς οι δύο κορυφαίοι μας προπονητές (σ.σ Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς) έχουν αφήσει το σημάδι τους εδώ. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα και δίνεται μεγάλη έμφαση στην τακτική. Είμαι ικανοποιημένος».

...για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δίνεται μεγάλη προσοχή στην τακτική, το παιχνίδι είναι πιο αργό από ό,τι σε άλλες λίγκες και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα, αλλά αυτό είναι κάτι που έμαθα από την "σχολή" μας και μπορώ να προσαρμοστώ».

...για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο και για τον επόμενο χρόνο, οπότε θα δούμε. Οι συνθήκες είναι καλές, η πόλη είναι όμορφη, κάθε ημέρα υπάρχει πτήση για το Βελιγράδι, οπότε δεν έχω πρόβλημα στο να παραμείνω».

...για το πώς ο Πανιώνιος κάλυψε το κενό του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, έκανε πολύ καλή χρονιά και δίκαια προχώρησε. Πιστεύω πως ο Πανιώνιος έφερε καλούς ξένους παίκτες σε όλες τις θέσεις και τα αποτελέσματα δείχνουν πως έκανε καλές κινήσεις».

...για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ δυνατές ομάδες και είναι από τις καλύτερες της Ευρώπης. Είναι δύσκολο να τις αντιμετωπίσεις σε μία σειρά τριών αγώνων, αλλά κανείς δεν παίζει για να χάνει με λίγους πόντους διαφορά, αλλά για να κερδίζει».

...την εθνική Σερβίας: «Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Πριν από λίγα χρόνια οι νεαροί παίκτες ήταν στο επίκεντρο της προσοχής. Απέχω από το θεωρούμαι μεγάλος (σ.σ. γέλια), αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι να περιμένω. Έχω αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές και θα απαντούσα ευχαρίστως στην κλήση του Σάσα Τζόρτζεβιτς».

...με ποιον συμπαίκτη του κάνει περισσότερη παρέα: «Κυρίως με τον Κέβιν Λάνγκφορντ.Είναι ένας σπουδαίος τύπος...»

...τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής που εκτιμάει το σερβικό μπάσκετ και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι παίκτες μας. Μου έδωσε ελευθερία, με πίστεψε και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση μας».

...για τα πλάνα του για το μέλλον: «Μέχρι στιγμής μόνο Πανιώνιος».

Δεν υπάρχουν σχόλια