Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνημα με... ήττα!

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην φάση των «32» του Eurocup ο Πανιώνιος, ο οποίος ηττήθηκε από την Νίζνι με 89...

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην φάση των «32» του Eurocup ο Πανιώνιος, ο οποίος ηττήθηκε από την Νίζνι με 89-75 στο κλειστό του Ελληνικού.


Την επόμενη εβδομάδα οι «κυανέρυθροι» ταξιδεύουν στην Ισπανία για να αντιμετωπίσουν την Μπιλμπάο.

Ο Πανιώνιος δεν μπήκε ιδιαίτερα καλά στο παρκέ, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να είναι ανώτεροι στα πρώτα δέκα λεπτά. Το σκορ της περιόδου ήταν 24-17 για την Νίζνι.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Σφαιρόπουλου ανέβασαν την απόδοση τους, κατά διαστήματα έπαιξαν σωστή άμυνα και έτσι μείωσαν την διαφορά. Σκορ ημιχρόνου 47-42 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στην τρίτη περίοδο ο Πανιώνιος προσπάθησε να επανέλθει δυναμικά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού, κατάφερε προς στιγμή να φέρει στα ίσια το ματς, όμως και πάλι η Νίζνι είχε την απάντηση. Το αποτέλεσμα του δεκαλέπτου ήταν 63-59 για την φιλοξενούμενη ομάδα.

Στην τελευταία περίοδο θα περίμενε κανείς πως ο Πανιώνιος θα τα έδινε όλα για να καταφέρει να ανατρέψει το σκορ, κάτι όμως δεν έγινε ποτέ στην πράξη.

Αντίθετα η Νίζνι ήταν η ομάδα που έλεγξε απόλυτα τον αγώνα, αύξησε σε διψήφια νούμερα το υπέρ της σκορ και χωρίς τελικά να δυσκολευτεί έφτασε στην επικράτηση.

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ σημείωσε 31 πόντους και ήταν ουσιαστικά ο παίκτης που ξεχώρισε από τους κυανέρυθρους.

Τα δεκάλεπτα: 17-24, 42-47, 59-63, 75-89

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 31 (5 ριμπάουντ), Ντούβνιακ, Κάρτερ 2, Μίλμπουρν 15 (8 ριμπάουντ), Αθανασούλας 1, Μπατής, Λάνγκφορντ 10 (7 ριμπάουντ), Σίμτσακ 2, Κυρίτσης 14 (1), Σαλούστρος

Νίζνι Νόβγκοροντ (Λούκιτς): Μπαμπουρίν 2, Μπάμπιτ 17 (2), Αντόνοφ 9 (8 ριμπάουντ), Κορόμπκοφ 8, Χβοστόφ 9 (6 ασίστ), Γκουμπάνοφ 2, Πανίν 9 (1), Τόμπσον 17 (8 ριμπάουντ), Ροτσέστι 16, Πολ

Δεν υπάρχουν σχόλια