Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παναγόπουλος: «Πρέπει όλοι να κοιταχτούμε στα μάτια...»

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, μετά την ήττα του Πανιωνίου από τον Αιγινιακό για το Κύ...

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, μετά την ήττα του Πανιωνίου από τον Αιγινιακό για το Κύπελλο.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εμείς μάλλον υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, δείχνοντας κακό πρόσωπο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ ότι ίσως κάποιοι που βρέθηκαν σήμερα εδώ είχαν το μυαλό τους στο επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν είχαμε ενέργεια, ούτε καθαρό μυαλό.

Νιώθω ότι υπάρχει πρόβλημα στη νοοτροπία, δηλαδή στο αν κάποιοι αντιλαμβάνονται ή όχι σε ποιο σύλλογο ανήκουν. Είμαι ο πρώτος που στηρίζω τους ποδοσφαιριστές και αυτό θα κάνω και τώρα, όμως νομίζω ότι όλοι πρέπει να κοιταχτούμε στα μάτια».

2 σχόλια

  1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ,ΠΕΦΤΟΥΜΕ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΛΟΧΕΡΙΣ ,ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΑΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή