Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πρέπει να ανέβουμε επίπεδο»

Στο γεγονός πως έμεινε από δυνάμεις η ομάδα στην τελευταία περίοδο, αλλά και στην ποιότητα της Νίζνι στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το πα...

Στο γεγονός πως έμεινε από δυνάμεις η ομάδα στην τελευταία περίοδο, αλλά και στην ποιότητα της Νίζνι στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του Ελληνικού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.


«Γνωρίζαμε ότι είχαμε μια δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό της Νίζνι. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τα εύκολα καλάθια των αντιπάλων μας στο ανοιχτό γήπεδο και στην άμυνα να είμαστε πολύ επιθετικοί για να χαλάσουμε το παιχνίδι τους. Όσο είχαμε δυνάμεις, είχαμε καλά διαστήματα και ακολουθήσαμε το πλάνο μας». ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα τεχνικού για να συνεχίσει λέγοντας.

«Κατά διαστήματα και στις λεπτομέρειες η Νίζνι έδειξε την ποιότητα της. Έβαλε κάποια σουτ υπό πίεση στο τέλος των επιθέσεων της και μέσα από την ρακέτα με δύσκολες προϋποθέσεις. Έτσι πήραν προβάδισμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυναμικά και κρατήσαμε την Νίζνι στους 16 πόντους στην τρίτη περίοδο. Ισοφαρίσαμε σε 55-55 και είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε και να αποκτήσουμε ψυχολογικό πλεονέκτημα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η τρίτη περίοδος τελείωσε με προβάδισμα της Νίζνι. Παλέψαμε στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου, αλλά μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας, δεχθήκαμε εύκολα καλάθια και δεν είχαμε «καθαρό» μυαλό για να παίξουμε ομαδικά στην επίθεση. Πρέπει να ανέβουμε επίπεδο. Πρέπει να μένουμε για περισσότερο χρόνο πιστοί στο πλάνο μας και να είναι όλοι οι παίκτες έτοιμοι να προσφέρουν. Αυτοί είναι οι στόχοι για τους επόμενους αγώνες».

O Έρικ ΜακΚόλουμ είπε από την πλευρά του: «Αντιμετωπίζαμε μια πολύ δύσκολη ομάδα, που μας δημιούργησε προβλήματα με το παιχνίδι της, στο τρανζίσιον και στο ποστ. Κάναμε κάποια τεχνικά λάθη, δεν ακολουθήσαμε σε κάποιες στιγμές ότι είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ο αντίπαλος μας άξιζε την νίκη».

1 σχόλιο

  1. καμια ανακοινωση δεν θα βγαλει η καε?γιατι το πολυ το μπουρου μπουρου κατεληξε σε τουμπεκα....αι σιχτιρ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή