Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νέος «πονοκέφαλος» με Γουνδουλάκη!

Νέος... «πονοκέφαλος» φαίνεται πως προέκυψε για τον Πανιώνιο αφού, σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, ο πρώην αρχηγός της ομάδας, Φανούρης Γ...

Νέος... «πονοκέφαλος» φαίνεται πως προέκυψε για τον Πανιώνιο αφού, σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, ο πρώην αρχηγός της ομάδας, Φανούρης Γουνδουλάκης, κατέθεσε προσφυγή εναντίον της για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα που του οφείλει!


Μάλιστα, η υπόθεσή του εκδικάστηκε και εκκρεμεί η απόφαση!

Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος φόρεσε για περισσότερα από εννέα χρόνια την φανέλα των «κυανέρυθρων», είχε συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκησή του Πανιωνίου ώστε να αποπληρωθεί σε βάθος χρόνου, σεβόμενος τα οικονομικά προβλήματα του σύλλογου.

Τελικά η εν λόγω συμφωνία δεν επικυρώθηκε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κι έτσι ο ίδιος αναγκάστηκε να καταθέσει προσφυγή για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.

12 σχόλια

  1. E re mia panionara o goundoulakis!! kala se evrize i exedra se kathe paixnidi ampale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον αποτι μπορω να καταλαβω τον πονοκεφαλο τον δημιουργησαμε μονοι μας λογω ανεχειας θελουμε να το παιξουμε και ολιγο πονηρη σου λεει ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ εφυγε αφου δεν υπογραψαμε καποια επιταγη ,ενταξυ τα προφορικα ξεχνιωντε μεχρι να ελθη αυτη η ωρα βλεπουμε το συνηθες φαινομενο νοοτροπιας ανευθυνων,τωρα ο αθλητης με το δικιοτου θελη τα δεδουλευμενα και ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ δεν πρεπη να φερετε σαν μπαταξης ανεξαρτητου οικονομικης καταστασις προσφατα ειχαμε την περιπτωση καποιοι Κοντοχρηστου με αποτελεσμα τον αρχηκο μειωμενο συμβιβασμο να τον πληρωσουμε αποτι διαβασα δυπλο.Αρα μην προτρεχουμε οι Συνπανιωνιοι και τα βαζουμε με τους εργαζομενους που διαικδικουν τα δεδουλευμενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι περίεργος αφου οι διοικούντες δεν πληρώνουν κανένα και δημιουργούν συνέχεια καινούργια χρεη ,που στα κομμάτια πάνε τα λεφτά της νοβα και αυτά που παίρνουν από τις πωλήσεις παιχτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη σελίδα του sport-fm αναφέρεται ότι η πληρωμή του Γουνδουλάκη θα κρατούσε ως το 2017 (http://www.sport-fm.gr/article/neo-mpougiourdi-apo-goundoulaki/742375). Επί λέξει γράφει: "Συγκεκριμένα, το 2017, σε μια προσπάθεια να μη φέρει σε δύσκολη θέση τον Πανιώνιο σεβόμενος τα οικονομικά προβλήματα που τον μαστίζουν." Εδώ όμως η χρονολογία αυτή λείπει. Θα ήθελα να ξέρω το γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kataferate k suriknosate ton kosmo tou panioniou oso den paei lamogia...oneiro mou na sas dw sthn psirou lamogia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Pgss εσυ μαλλον εισαι αλλου για αλλου. Εσενα αν σου χρωσταγε μια εταιρια να τους τα χαριζες δεν φτανει που τους ειπε εξοφληση μεχρι το 2017 θα βγουμε και απο πανω κιολας. Οσο για αμπαλος συμφωνω αφου τοσα χρονια στην ομαδα και με ολους τους προπονητες επαιζε βασικος μαλλον μεσο θα ειχε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμ τι να σε κανω φιλε Γιαννη Π. και ρωτας τι εγιναν τα εσοδα τις Παε!!!!!!!!! ευτυχως που παλι βγηκε το γραφειο τυπου τις παε logic και μας κατατοπιζη για να μην ανυσηχουμε οτι ολα τα εσοδα πηγαν Εφορια και Ικα μια και περναμε κρησι προηγουντε αυτοι οι οργανισμοι για να εχει εσοδα το κρατος .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα υπολοιπα δεν μας ενδιαφερουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν υπαρχουν χρηματα Νοβα, οπαπ. Ο λογ/σμος στην superleague ειναι δεσμευμενος στην ουσια αφου το μεγαλυτερο μερος ηταν ηδη εκχωρημενο για να πληρωνονται οι διακανονισμοι ολων των απιθανων των τελυταιων ετων. Ηρθε και η δεσμευση του υπολοιπου (μη εκχωρημενου μεχρι το καλοκαιρι μερους του λογ/σμου) απο το Δημοσιο (μετα την αποτυχια να πληρωνουμε τις υψηλες μηνιαιες δοσεις) και εδεσε.... Η ομαδα κινειται με χρηματα μεταγαραφων. Οι παλιες αμαρτιες στερουν τη ρευστοτητα κι αυτο εγινε θηλια! Αυτο τουλαχιστον το story δεν εχει δρακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εμ τι να κάνουμε που αν δεν πληρώσουν το κράτος θα πέσουμε απ ευθείας στα χαρτιά φίλε μου. Αν οποιοσδήποτε έχει κάποια άλλη ιδέα για το πως μπορεί να γίνει με τα οικονομικά δεδομένα νομίζω θα την ενδιέφερε την διοίκηση να την ακούσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και τα σχεδόν 800 χιλιάρικα του Απήλιον δεν πήγαν στην εφορία; Πόσα είναι τέλος πάντων τα χρέη προς την εφορία; Γιατί ο ισολογισμός του 2011 αναφέρεται σε 1390000 χρέη προς την εφορία των προηγούμενων διοικήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή