Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Προσπάθεια υπό αντίξοες συνθήκες»

Ο Χρήστος Αραβίδης παρέλαβε το βραβείο για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη της 16ης αγωνιστικής. Την βράβευση έκανε στο Μουσείο του...

Ο Χρήστος Αραβίδης παρέλαβε το βραβείο για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη της 16ης αγωνιστικής. Την βράβευση έκανε στο Μουσείο του Πανιωνίου, ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Δάρας, ο οποίος και τόνισε στις δηλώσεις του:


Για τη βράβευση στον Χρήστο Αραβίδη: "Δεν τίμησα εγώ τον Αραβίδη, ο Αραβίδης τίμησε εμένα που μου ζήτησε να τον βραβεύσω. Το βραβείο που πήρε σήμερα έχει μεγάλη σημασία γιατί ο Χρήστος Αραβίδης βγήκε καλύτερος παίκτης έχοντας συμπαίκτες 10 ελληνόπουλα, 10 Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, ενώ οι αντίστοιχοι άλλων ομάδων που έχουν 10 συμπαίκτες από Αργεντινή, από ξένες χώρες και πληρώνονται με τεράστια συμβόλαια καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι αυτό το βραβείο. Έχει μεγάλη σημασία να βγαίνεις καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής έχοντας συμπαίκτες Έλληνες που αγωνίζονται κάτω από διαφορετικές συνθήκες από αυτούς στις άλλες ομάδες. Γι' αυτό είπα ότι η αξία αυτού του βραβείου είναι πολύ μεγαλύτερη από άλλων συμπαικτών όχι ομοεθνών που έχουν πάρει τις προηγούμενες αγωνιστικές".

Για την οικονομική βοήθεια που προσφέρει στον Πανιώνιο: "Προσπαθώ αυτή τη στιγμή και εγώ και ο κάθε άνθρωπος που αγαπάει αυτή την ομάδα, αυτά τα παιδιά. Νομίζω πως θα πρέπει να βοηθήσει χωρίς να ζητάει οφέλη διοικητικά ή οτιδήποτε γιατί μη ξεχνάμε πως η διοίκηση του Πανιωνίου είναι του Ερασιτέχνη. Αυτή η διοίκηση σέρνει πίσω της αρκετά βάρη, τα οποία καλείται να καλύψει και είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν. Γι' αυτό και οι Πανιώνιοι που θέλουν να λέγονται Πανιώνιοι, όχι στο όνομα ή στην πλατεία καλούνται να βοηθήσουν αυτή την ομάδα τώρα στη δύσκολη περίοδο μέχρι να ξεμπερδέψει από τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτή από παλαιότερα χρόνια".

Για το πως περιμένει το 2014 για τον Πανιώνιο: "Ήδη βρίσκεται σε μια πολύ καλή βαθμολογική θέση και κατάσταση και νομίζω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αυτή τη χρονιά".

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Αραβίδης, σχολίασε: Για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη: "Νιώθω πραγματικά πολύ περήφανος. Θα ήθελα να αναφερθώ στον φίλο Χρήστο Δάρα πρωτίστως και εν συνεχεία σ' έναν εξαίρετο γιατρό και έναν άνθρωπο που υποστηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, ψυχικές, οικονομικές και οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχει ένας άνθρωπος το σύλλογο που αυτή τη στιγμή έχει ανθρώπους και άτομα ανάγκη για να μπορέσει να είναι βιοποριστικός και να πάει καλύτερα στη συνέχεια. Χαίρομαι που έχουμε ανθρώπους σαν τον κύριο Δάρα δίπλα μας, μας υποστηρίζει κάθε μέρα, είναι κοντά μας σε όλες τις στιγμές. Μακάρι, το λέω και το εννοώ, να έχουμε και άλλους ανθρώπους να έχουν την πορεία του κυρίου Δάρα. Για μένα το βραβείο αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί η προσπάθεια που κάνουμε όλοι οι παίκτες είναι πολύ μεγάλη, υπάρχει δύσκολος δρόμος στη συνέχεια, υπό αντίξοες συνθήκες όπως είπε ο κύριος Δάρας. Συμφωνούμε στο ότι όλοι είμαστε ενωμένοι και προσπαθούμε για το καλύτερο στη συνέχεια".

Για το που αφιερώνει το βραβείο: "Θα ήθελα να το αφιερώσω αρχικά στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα, στην προσπάθεια που γίνεται. Έπειτα, στην οικογένειά μου και σ' αυτούς που με στηρίζουν κάθε μέρα, στις άσχημες και στις όμορφες στιγμές της ζωής μου".

Για το σχόλιο που έκανε για τον Μιχάλη Παυλή: "Έχεις δίκιο, αναφέρετε στον Μιχάλη, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά όχι τόσο όσο άλλα παιδιά, αλλά έχω μια καλή γνωριμία μαζί του. Είμαι σίγουρος ότι ο Μιχάλης θ' ανταπεξέλθει και σε αυτή τη δυσκολία της ζωής του. Πραγματικά θα ήθελα να πω κάτι μέσα από την καρδιά μου: Άνθρωποι και αθλητές με το ήθος και την επιμονή του Μιχάλη θα πρέπει να είναι ψηλότερα στην κοινωνία απ' ότι είναι σήμερα. Πιστεύω κανένας άνθρωπος με τέτοιο ήθος και επιμονή δεν πάει χαμένος. Του εύχομαι ότι καλύτερο και να συνεχίσει με ψηλά το κεφάλι".

1 σχόλιο

  1. ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΑΡΑ ΟΤΙ, ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΙΑΤΡΙΚΑ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΠΑΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή