Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με το... δεξί στο 2014!

Να ξεκινήσει με νίκη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2014 θέλει ο Πανιώνιος στο σημερινό (4/1, 5 μ.μ., Novasports 3) εκτός έδρας παιχνίδι με...

Να ξεκινήσει με νίκη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2014 θέλει ο Πανιώνιος στο σημερινό (4/1, 5 μ.μ., Novasports 3) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.


Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου προέρχεται από τη νίκη επί του Ρεθύμνου και θα επιδιώξει να περάσει νικηφόρα και από την δύσκολη έδρα της Πάτρας, ώστε να συνεχίσει την πολύ καλή της πορεία στο πρωτάθλημα της Α1.

Ο τεχνικός του Ιστορικού, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Σκορδίλη, τόνισε για το εν λόγω ματς:

«Πρώτος αγώνας για το νέο έτος και η ομάδα μας δοκιμάζεται σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Αντίπαλος μια ομάδα που «καίγεται» για την νίκη. Και εμείς, όμως, θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή της σεζόν, γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε για τις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Πρέπει να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, ώστε να «διαβάσουμε» το παιχνίδι του αντιπάλου, να βρούμε τις λύσεις και να πάρουμε σωστές αποφάσεις φέρνοντας το παιχνίδι στα μέτρα μας», υπογράμμισε ο Σφαιρόπουλος.

Από την πλευρά των παικτών ο Βασίλης Σίμτσακ δήλωσε: «Ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο μια ομάδα που χρειάζεται την νίκη και έχει την υποστήριξη του κοινού της. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών. Πρέπει να ξεκινήσουμε την προσπάθεια μας από την άμυνα, ώστε να βρούμε ρυθμό, να περιορίσουμε τα πλεονέκτημα του αντιπάλου και να φύγουμε από την Πάτρα με την νίκη», ήταν τα λόγια του έμπειρου σέντερ.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στην Πάτρα και ξεκινάει στις 5μ.μ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια