Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παναγόπουλος: «Mε πολλή δουλειά για το νικηφόρο αποτέλεσμα»

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μίλησε για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση, τα πλάνα το...

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μίλησε για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση, τα πλάνα του για τον Κυριακάτικο αγώνα, αλλά και το τι έχει αλλάξει στο παιχνίδι των «κυανέρυθρων».


Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

Για το πως βαδίζει η προετοιμασία της ομάδας: "Αρχικά εύχομαι μια καλή χρονιά με υγεία και πολλά χαμόγελα σε όλο τον κόσμο. Έχουμε δουλέψει κάποιες μέρες, προσπαθουμε να βελτιώσουμε πράγματα που εντοπίσαμε λάθη. Κάποια από αυτά είναι η κατοχή μπάλας και η κυκλοφορία. Θέλουμε να βγαίνουμε με περισσότερες αξιώσεις στο επιθετικό κομμάτι. Τα παιδιά ανταποκρίνονται, οι προπονήσεις έχουν μεγάλη ένταση πλέον και κάθε μέρα που περνάει κερδίζουμε σε δικά μας κομμάτια έτσι ώστε να φανούμε έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής και τη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για το αν έχει αλλάξει κάτι στην φιλοσοφία και την τακτική της ομάδας: "Ήταν πολύ σύντομο το διάστημα στα δύο παιχνίδια με Βέροια και Πλατανιά. Εκείνο που προσπάθησα να αλλάξω πέραν της ψυχολογίας είναι να "χτίζουμε" παιχνίδι από πίσω και να έχουμε έναν ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης. Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τη θέληση των παιδιών και σιγά σιγά μέσα από τον αγώνα που κάνουν καθημερινά να απολαμβάνουν περισσότερο τα παιχνίδια γιατί αυτό είναι σημαντικό για τους παίκτες".

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: "Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Εμείς υποχρεωμένοι να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο ΟΦΗ έχει αλλάξει πρόσωπο, η έλευση του κυρίου Σα Πίντο έχει δώσει άλλο αέρα στην ομάδα του ΟΦΗ. Εμείς θα εκμεταλλευτούμε δύο πράγματα: Την έδρα μας, που δίνει ώθηση στα παιδιά και τις όποιες αδυναμίες έχει παρουσιάσει ο ΟΦΗ, κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια. Νομίζω ότι είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε ένα παιχνίδι πρωτοβουλίας, να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια μας και να καταφέρουμε με πολλή δουλειά να έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα".

Για το ποιες είναι αδυναμίες του ΟΦΗ εκτός έδρας: "Απ' όσο έχω παρακολουθήσει δεν διαφοροποιεί πολύ ούτε τον τρόπο παιχνιδιού του, ούτε την τακτική του, ούτε τη φιλοσοφία του ο κύριος ο Σα Πίντο και αυτό είναι προς τιμή του. Κυνηγάει το κάθε παιχνίδι. Δεν θα ήθελα να επισημάνω κάποιο συγκεκριμένο μειονέκτημα. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι εμείς θα βρούμε έξτρα πλεονεκτήματα. Μέσα από το παιχνίδι, οι προσωπικές μονομαχίες θα δώσουν το προβάδισμα σε μία από τις δύο ομάδες και κάποιοι παίκτες που θα τραβήξουν λίγο παραπάνω με την απόδοσή τους και την ποιότητα τους υπόλοιπους".

Για το τι ξεχωρίζει από τον ΟΦΗ και τα πλάνα του: "Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια μας. Θα υπάρχει μια διαφοροποίηση σε πρόσωπα, αλλά ακόμα περισσότερο στον σχηματισμό μας και θα επιδιώξουμε να βγαίνουμε πολύ πιο εύκολα ή με περισσότερες και καλύτερες προδιαγραφές στο επιθετικό μας κομμάτι. Όλα εξαρτώνται από εμάς, εμείς είμαστε αυτοί που θα καθορίσουμε και τη ροή του αγώνα σαν εξέλιξη, αλλά και τον ίδιο τον ρυθμό".

Για το τι περιμένει από το 2014 σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο: "Σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε ομαδικό το πρώτο που εύχομαι είναι να υπάρχει υγεία, με τις δύο έννοιες της λέξης. Είναι απαραίτητο για όλους μας. Τρία χρόνια αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη κατάσταση. Όσοι είμαστε κοντά στον σύλλογο το βιώνουμε έντονα. Ο Πανιώνιος έχει το μεγάλο χάρισμα να είναι οικογένεια, δύσκολα βρίσκεις τέτοια αποδυτήρια. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα ο κόσμος να αγκαλιάσει περισσότερο αυτά τα παιδιά, γιατί είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματίες, να τους στηρίξει ακόμα πιο θερμά και να οδηγηθούμε σ' ένα καλύτερο αύριο γιατί τρία χρόνια ταλαιπωρίας είναι πολλά για τον Πανιώνιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια