Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γράφει ο Γιώργος Διαμαντόπουλος: Άξιζε στον Λιανό ένας τελικός...

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος γράφει στα panionianea.gr για την ήττα-αποκλεισμό του Πανιωνίου από τον Άρη στον ημιτελικού Κυπέλλου στο Αλεξάνδρε...

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος γράφει στα panionianea.gr για την ήττα-αποκλεισμό του Πανιωνίου από τον Άρη στον ημιτελικού Κυπέλλου στο Αλεξάνδρειο.


To παιχνίδι κρίθηκε καθαρά στο θέμα συγκέντρωσης και πάθους. Ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στο παρκέ, σε αντίθεση με τον Πανιώνιο, γιατί πολύ απλά ήξερε ότι ο Πανιώνιος είναι πιο πλήρης ομάδα και ήθελε από την αρχή να δείξει ότι μπορεί.

Περίμενα πολύ καλύτερη την ομάδα του Σφαιρόπουλου. Ήταν μοναδική ευκαιρία να παρουσιαστεί σε έναν τελικό μετά από τόσα χρόνια.

Βέβαια, αξίζει συγχαρητήρια ο Άρης, γιατί παίζει κυρίως με Έλληνες παίχτες, με πολλά προβλήματα και έτσι η νίκη-πρόκριση που πήρε αποκτά μεγαλύτερη σημασία..

Η ήττα αυτή, δεν σημαίνει για τον Πανιώνιο ότι τελείωσε η χρόνια. Έχει την Ευρώπη που πρέπει και μπορεί να κάνει μία καλή πορεία και φυσικά το πρωτάθλημα για να τερματίσει στη τρίτη θέση.

Κλείνοντας, θεωρώ πως άξιζε και με το παραπάνω στον Λιανό ένας τελικός μετά από τόσα που έχει κάνει για την ομάδα…

Γιώργος Διαμαντόπουλος

*Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος έχει φορέσει με μεγάλη επιτυχία την φανέλα του Ιστορικού και έχει μείνει στις καρδιές των φιλάθλων της ομάδας τόσο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις όσο και για τα γνωστά κυανέρυθρα του αισθήματα. Φέτος αγωνίζεται στην Δόξα Λευκάδας.

9 σχόλια

  1. Γεια σου Γιωργακη Διαμαντοπουλε.Σ'αγαπαμε μακαρι να κρεμασεις τη φανελα σου σε εμας.Εισαι πραγματικος κυανερυθρος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει αποδειχθει οτι οσο πιο πολλους Ελληνες εχει μια ομαδα,τοσο πιο πολυ το παθος ξεχωριζει.Ο Γαυρος η ο Βαζελος σε μπαλα και μπασκετ,προχωρησε στην Ευρωπη και εκανε κατι καλο στην Ελλαδα μονο οταν ειχε πολλους Ελληνες..Η ομαδα μας στο ποδοσφαιρο,οτι κανει(φετος και περσι) το κανει γιατι παιζουν,ΜΟΝΟ Ελληνες..Σε καθε τυγχαρπαστο περαστικο τουριστα της αρπαχτης,καρφι δεν του κεγετε!!
    Μην ξεχασουμε εδω,οτι η εθνικη μας πηρε Γιουρο στο ποδοσφαιρο,ενω η εθνικη μπασκετ,ειναι παντα απο στις 10 κορυφαιες..
    Γι αυτο λοιπον,κερδισε ο Αρης...Γιατι ειχε Ελληνες παιχτες.Και γι'αυτο θεωρουσα απο πριν,(οταν φοβομουνα το ματς και ολοι μιλαγανε για το ταξιδακι της Κρητης)οτι πιο πολλες ελπιδες εχουμε να προχωρησουμε φετος στο κυπελλο στο ποδοσφαιρο των απληρωτων νεων Ελληνων,παρα στο μπασκετ των καλοπληρωμενων και εμπειρων ξενων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχει κανει εγκληματα ο λιανος......δηλωσεις τυπου αν ερθει ο πατ καλαθης στην ελλαδα θα ειναι για τον πανιωνιο...(ακομα ερχεται).εχει φτιαξει και χαλασει 6 -7 ομαδες .....καθε χρονο τα ιδια..........εβγαιναν παικτες τσακ πουλημα.........ο αθηναιου δεν μας εκανε......για να εχει η ομαδα 7-8 ξενους και ρωταω ποιος ειναι σε ηλικια που να θυματε ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ <>>> ΚΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ....ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!
    ο κοσμος που ειναι??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε κ.panther συμφωνώ σε πολλα αλλα το μπασκετ εχει λιγοτερους παιχτες!κ οι 2 καλοι ξενοι κανουν διαφορα!εμεις εχουμε 7 ξενους κ 5 ελληνες στο βασικο ροστερ!εχθες εβαλαν 62 ποντους οι 6 ξενοι κ 17 οι ελληνες!ναι εχεις δικιο οτι το παθος ξεχωριζει στους ελληνες αλλα να ειναι κ καλοι παιχτες!ο ΜΠΑΤΗΣ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΥ!ΚΥΡΙΤΣΗΣ Κ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΛΊΓΟΙ...και δυστηχως για μια ακομα φορα φανηκαμε κατώτεροι τον περιστασεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλι καλα που υπαρχει ο Λιανος και εχουμε ομαδα να λετε!!! Που σε τετοιες περιοδους βαζει λεφτα στο μπασκετ και στην αρρωστεια μας. Οσον αφορα για την ελλειψη Ελληνων παιχτων k.Panther να ειναι καλα η 'πανιωναρα'(γελαμε τωρα) κ.Κουτελακης(χρεη στο μπασκετ, ακυρο στον Τσακιρη για το γηπεδο). Αλλος ενας Τσαβαλος ,και στο μπασκετ, σας χρειαζετε για να εκτιμησετε.. Δυστυχως μεγαλο μας ελλατωμα σαν οπαδοι.... Και δυστυχως οπως παμε, αν φυγει στο μπασκετ ο λιανος και στο ποδοσφαιρο δεν βρουν μια λυση με τα χρεη, μονο το πολο θα ειναι στην Α1... Συντονιστειτε και οργανωθειτε και σταματηστε τις μουρμουρες.. Λεμε οτι ειμαστε διαφορετικοι σαν οπαδοι.. Καποια στιγμη πρεπει να το δειξουμε ομως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αφηστε καλυτερα ρε παιδια. αν ειχαμε 12 ελληνες και η ομαδα δεν πηγαινε καλα (ενω εχει "τα προς το ζην" - οχι οπως το ποδοσφαιρο) θα φωναζαμε στον Λιανό να αγορασει ξένους! Τελικά ας πει κάποιος σε μενα που ακολουθω τον συλλογο 45 χρονια, απο μικρο παιδι, γιατι ειμαστε διαφορετικοι απο τους αλλους φιλαθλους/οπαδους? Η διαφορετικοτητα μας εξαντλειται στην εντοπιοτητα και στον μαζοχισμο. Εξαντλειτα;ι στο οτι εμεις ξερουμε η μαθαμε οτι η ηττα χτιζει χαρακτηρες. Περα απο αυτο ομως, οι ιδιες γκρινιες, αδικιες, μεγαλοστομιες ακομα κι αν ειμαστε απ εξω και δεν ξερουμε τι γινεται μεσα. Αλλα, απο την αλλη, θα μου πειτε, γιατι δεν βγαινει καποιος να νας πει.. . (αυτο παει στην ΠΑΕ). Σε αυτο μενω βουβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έκανε και ένα ωραίο 'άλμα' και αυτός βέβαια κάποτε... σε κάποια ομάδα του Περαία ήταν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια και πλέον παίζει στην Δόξα Λευκάδας. Ωραίες αναμνήσεις δεν λέω αλλά δεν νομίζω πως θα έπαιζε σε έμας ούτε αναπληρωματικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή