Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το «όνειρο»... γκρεμίστηκε σε 10 λεπτά!

Του Γιώργου Καρμίρη Όνειρο ήταν και πάει. Ο Πανιώνιος σε ένα από τα ραντεβού του με την ιστορία δεν ήταν συνεπής, ηττήθηκε από έναν μετριό...

Του Γιώργου Καρμίρη

Όνειρο ήταν και πάει. Ο Πανιώνιος σε ένα από τα ραντεβού του με την ιστορία δεν ήταν συνεπής, ηττήθηκε από έναν μετριότατο (αγωνιστικά), αλλά παθιασμένο Άρη, και επιστρέφει πλέον ξανά στην καθημερινότητα του!


Η "υπόθεση" πρόκριση κρίθηκε στην πρώτη περίοδο της αναμέτρησης. Σε αυτά τα 10 λεπτά... γκρεμίστηκε το όνειρο κάθε φίλου του Ιστορικού να δει την αγαπημένη του ομάδα σε έναν μεγάλο τελικό μετά από πολλά χρόνια.

Δυστυχώς οι παίκτες του Σφαιρόπουλου μπήκαν στο παρκέ σαφώς επηρεασμένοι από την καυτή (σε κόσμια επίπεδα) ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο Αλεξάνδρειο από τους οπαδούς του Άρη.

Επιθετικά η ομάδα δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι ούτε με... αίτηση, ενώ στην άλλη πλευρά του γηπέδου οι γηπεδούχοι έκαναν "πάρτι", βάζοντας εύκολους πόντους τόσο μέσα από την ρακέτα όσο και από την γραμμή του τριπόντου! Άλλωστε το 34-11 του πρώτου δεκαλέπτου τα λέει όλα!

Στη συνέχεια του ματς ο Πανιώνιος βρήκε τα πατήματα του και στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να κάνει την ολική επαναφορά. Μία επαναφορά όμως που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε, αφού η τραγική εικόνα της ομάδας -κυρίως- στο πρώτο δεκάλεπτο δεν έδωσε τα περιθώρια στους κυανέρυθρους να φτάσουν στην ανατροπή.

Ο Μίλμπουρν στο πρώτο ημίχρονο και ο ΜακΚόλουμ στο δεύτερο ήταν οι παίκτες που ουσιαστικά πάλευαν μόνοι τους για τον Πανιώνιο στο παρκέ και δυστυχώς ένα ή δύο παίκτες δεν είναι αρκετοί σε ένα ομαδικό άθλημα για να φέρουν την... άνοιξη ή αλλιώς την πρόκριση!

Ο Άρης έβγαλε μεγάλο πάθος, έδειξε να θέλει περισσότερο τον τελικό, είχε πείσμα, αντέδρασε σωστά στις στιγμές που απειλήθηκε και τα Ελληνόπουλα του έδειξαν στους κυανέρυθρους πως τα λεφτά και τα... ονόματα δεν φέρνουν από μόνα τους την επιτυχία!

Πλέον αυτό το ματς περνάει στο παρελθόν. Ο Πανιώνιος το μόνο που μπορεί να κάνει τώρα είναι να συγκεντρωθεί στους δύο στόχους που του έμειναν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Βέβαια, αυτός ο αποκλεισμός "πόνεσε" και δεν ξεχνιέται εύκολα...

ΥΓ: Μήπως άργησε υπερβολικά να μπει στο παρκέ ο ΜακΚόλουμ; Η ομάδα στο ξεκίνημα δεν μπορούσε με τίποτα να πετύχει καλάθι και ο Αμερικανός πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο όταν η διαφορά υπέρ του Άρη είχε φτάσει τους 20 πόντους!

ΥΓ2: Για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο δεν έχω να πω πολλά. Θεωρώ πως βάση της εικόνας της ομάδας στα Χανιά η ήττα ήρθε δίκαια. Επιθετικά οι κυανέρυθροι δημιούργησαν μόλις μία καλή στιγμή στο 88ο λεπτό, με το δοκάρι του Κολοβού. Σε όλο το υπόλοιπο 90λεπτο και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της.

ΥΓ3: Η αλλαγή του Μητρόπουλου με τον Παναγιωτούδη στο 63' μάλλον λειτούργησε αρνητικά για την ομάδα παρά θετικά. Στο σημείο που ο Πλατανιάς έχει αυξήσει την πίεση του, δεν νομίζω πως ήταν η σωστότερη κίνηση να βγάλεις το πιο καλό σου και δυνατό αμυντικό χαφ που έχεις για να βάλεις έναν παίκτη που είναι περισσότερο καλός στα οργανωτικά του καθήκοντα και όχι στα ανασταλτικά.

*Καλές γιορτές να έχουμε και το νέο έτος ας ελπίσουμε πως θα φέρει περισσότερες επιτυχίες για τον Πανιώνιο μας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια