Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: «Συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου...»

Στο κακό ξεκίνημα του Πανιωνίου στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στο Αλεξάν...

Στο κακό ξεκίνημα του Πανιωνίου στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.


Παράλληλα ο τεχνικός του Ιστορικού ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για τον αποκλεισμό.

O τεχνικός των "κυανέρυθρων" είπε:

«Ο Άρης επικράτησε πλήρως και πήρε δίκαια την πρόκριση. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνανε τα νεαρά παιδιά, στον κόουτς και σε όλους στην ομάδα. Εμείς θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου για την μη πρόκριση στον τελικό και να του υποσχεθούμε ότι θα καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε στις επιτυχίες που επιθυμεί. Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο όπου δεχθήκαμε 34 πόντους. Πολλά ελεύθερα σουτ, πολλοί αιφνιδιασμοί και εύκολα καλάθια. Πραγματικά απίστευτα κακή άμυνα».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Στη συνέχεια προσπαθούσαμε με λάθος τρόπο να μπούμε στο παιχνίδι με αποτέλεσμα και στην δεύτερη περίοδο ο Άρης να συνεχίσει εξαιρετικά και να πάρει μια μεγάλη διαφορά. Σημαντικό ότι κατεβάσαμε στους 20 πόντους. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο, φτάσαμε το παιχνίδι στους πέντε πόντους αλλά κάποια χαμένα κρίσιμα ριμπάουντ , κάποια χαμένα ελεύθερα σουτ και κάποιες καθοριστικές χαμένες βολές που είχαμε δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Τους παίκτες του Πανιωνίου εκπροσώπησε ο Έρικ ΜακΚόλουμ: «Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά, πήρε μια διαφορά 22 πόντων. Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε αν και προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο».
Όσο αναφορά την εμφάνιση του σχολίασε: «Η προσωπική απόδοση δεν σημαίνει τίποτα γιατί χάσαμε. Ο Άρης έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε ελπίδες γι’ αυτό το ματς. Η σεζόν είναι μεγάλη και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».

6 σχόλια

  1. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΗΜΑΡΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζήτα καλύτερα συγγνώμη για ότι θα κάνουμε άλλη μια δεκαετία να φτάσουμε τόσο κοντά σε ένα τίτλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θανο εισαι πονεμενος απο τον ιστορικο. κοιτα το δικο σου το μπουρδ...ο.εμεις εχουμε μεταλο σαν ομαδα. δεν χανεται με μια ηττα. αντε κομπλεξικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι εχετε κομπλεξ καποιοι για εναν συλλογο, που εχει δωσει στις εθνικες ομαδες τους πιο πολλους παικτες?καθολου σεβασμο δεν εχετε ζωα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αλλες 100 φορες να γινοταν το ματς, θα κεδιζαμε τις 99. μονο ο παγκος μας εχει 5πλασιο μπατετ απο το... αρθρο 99(αρη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η διαφορα της πανιωναρας μας με το ποκ και τους βορειους ειναι,οτι εμεις δεν μετραμε την δυναμικη μας με κατσαρολια και πελατες(κοσμο),αλλα με ηθικες και αγωνιστικεςαξιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή