Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες!

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει ο Πανιώνιος στο σημερινό (01/12, 17:15) εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, για την 13η αγωνιστική του πρω...

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει ο Πανιώνιος στο σημερινό (01/12, 17:15) εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.


Οι κυανέρυθροι προέρχονται από την ήττα στην Λιβαδειά και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας έχουν θέσει ως στόχο τη νίκη στο ματς με τους Ακρίτες.

Ο Νίκος Παντελής δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και είναι έτοιμος να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ώστε ο Ιστορικός να φτάσει στην επικράτηση.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου προσανατολίζεται να ξεκινήσει τους εξής έντεκα: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Μενδρινός, Αραβίδης, Κολοβός, Γιάννου.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή της ομάδας είναι οι εξής: Μενδρινός, Καμπάνταης, Ανέστης, Παναγιωτούδης, Γιάννου, Ντούνης, Κούρος, Αραβίδης, Κουλουχέρης, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Λάσνικ, Ζαχαράκης, Πάνος, Γιαννακόπουλος, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Κούρντι, Κολοβός, Αυλωνίτης.

Χωρίς προβλήματα η Ξάνθη

Η αντίπαλος του Πανιωνίου έρχεται χωρίς προβλήματα στη Νέα Σμύρνη. Ο Ράινερ Μάουρερ ανακοίνωσε και την αποστολή για τον αγώνα η οποία αποτελείται από τους: Τσέμα, Ζαρόπουλο, Παΐτο, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Γούτα, Βάλλα, Χοσέμι, Φλίσκα, Ντε Γκούζμαν, Μάνταλο, Μαρίν, Κάλβο, Εστράδα, Σολτάνι, Σολάρι, Ράνο, Βασιλακάκη.

Διαβάστε και...

-Παντελής: «Nα ελέγξουμε τον αγώνα»

-Καλτσάς: «Στα δύσκολα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε»

-Πανιώνιος-Skoda Ξάνθη: Στατιστικά, συμπτώσεις & παράξενες συγκυρίες

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΘΗΡΙΚΑ ΣΑΣ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΕΡΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή