Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Στα δύσκολα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε»

Ο αμυντικός μέσος του Πανιωνίου, Νίκος Καλτσάς μίλησε για την ψυχολογία της ομάδας , τον αγώνα με την Ξάνθη και τα δυνατά σημεία της ακριτικ...

Ο αμυντικός μέσος του Πανιωνίου, Νίκος Καλτσάς μίλησε για την ψυχολογία της ομάδας , τον αγώνα με την Ξάνθη και τα δυνατά σημεία της ακριτικής ομάδας, αλλά και τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι "κυανέρυθροι" για να πάρουν τη νίκη.


Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

Για την κατάσταση της ομάδας μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό: "Η ψυχολογία είναι ίδια, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα έχει δείξει ότι μετά από ήττες και δυσκολότερες ήττες όπως ήταν αυτή από τον Άρη, ότι μπορεί να ανακάμψει και να πάρει θετικά αποτελέσματα. Το ίδιο θα ψάξουμε και την Κυριακή με την Ξάνθη".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με την Ξάνθη: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα και στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει δείξει καλό πρόσωπο. Γνωρίζουμε πως είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως άλλωστε και αυτό με τον Ατρόμητο. Έχουμε δείξει ότι στα δύσκολα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να κερδίσουμε κιόλας".

Για το τι ξεχωρίζει από την Ξάνθη: "Είναι μια ομάδα που "χτυπάει" κυρίως στην κόντρα-επίθεση γιατί έχει γρήγορα άκρα και είναι αποτελεσματική επιθετικά".

Για το αν είναι παιχνίδι-υπομονής: "Σίγουρα, θα είναι παιχνίδι υπομονής. Παιχνίδι που χρειάζεται καλή κυκλοφορία, αλλά κυρίως θα χρειαστεί αποτελεσματικότητα, κάτι που μας έλειπε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό".

Για το πως τους έχει προετοιμάσει ο Νίκος Παντελής: "Κυρίως έχει εστιάσει την προσοχή του στους επιθετικούς της Ξάνθης. Έχει μια επικίνδυνη τριάδα μπροστά. Πρέπει να τους προσέξουμε και μετά με υπομονή θα πρέπει να πετύχουμε ένα γκολ, να είμαστε αποτελεσματικοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια