Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για τη νίκη στη Χαλκίδα!

Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στην σημερινή (30/11,18:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ίκαρο Χαλκίδας, για την 8η αγωνιστική τη...

Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στην σημερινή (30/11,18:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ίκαρο Χαλκίδας, για την 8η αγωνιστική της Basket League.


Οι κυανέρυθροι προέρχονται από την πολύ σημαντική νίκη επί της Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης για το Eurocup και η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας είναι σε ανεβασμένο επίπεδο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για το ματς της Χαλκίδας δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Μάριο Μπατή, όπως φυσικά τον Βασίλη Καββαδά που εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν.

Ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισε για το εν λόγω παιχνίδι: 
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ιδιαίτερα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Είδαμε ότι ο Ίκαρος ενισχύθηκε με δύο παίκτες, θέλοντας να γεμίσει και άλλο το ρόστερ του, ώστε να έχει περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι του. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στους επιμέρους στόχους που έχουμε για το παιχνίδι αυτό, να παίξουμε με ενέργεια και να ανταποκριθούμε σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα», τόνισε ο Σφαιρόπουλος.

«Είναι ένα ματς εκτός έδρας και δύσκολο», σχολίασε ο Αλέξης Κυρίτσης, ο 31χρόνος γκαρντ του «Ιστορικού» και επισήμανε ότι: «Θα ακολουθήσουμε τους στόχους του πλάνου που έχει θέσει ο προπονητής και θα προσπαθήσουμε να βρούμε ρυθμό για τον δύσκολο αγώνα, που ακολουθεί με αντίπαλο την Νεπτούνας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί το κλειστό της Χαλκίδας γεμίζει από κόσμο και οι συνθήκες θα είναι δύσκολες για μας».

Να σημειωθεί πως στο κλειστό της Χαλκίδας αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι του Ιστορικού, οι οποίοι θα κάνουν το κοντινό ταξίδι για να σταθούν στο πλευρό των κυανέρυθρων.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια