Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Για τη νίκη με τον Ιωνικό, περιμένουμε τον κόσμο μας»

Η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Πανιωνίου τα πηγαίνει εξαιρετικά έως τώρα στο πρωτάθλημα της Α2 και την Κυριακή (01/12) υποδέχεται τον Ιωνικό στ...

Η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Πανιωνίου τα πηγαίνει εξαιρετικά έως τώρα στο πρωτάθλημα της Α2 και την Κυριακή (01/12) υποδέχεται τον Ιωνικό στο κλειστό της Αρτάκης για την 7η αγωνιστική.


Τα panionianea.gr ήρθαν σε επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας Θανάση Θανέλλα, αλλά και με τις αθλήτριες Μαριλένα Σαγάνη (αρχηγός) και Άννα Μαρία Κουντουρά, όπου και μας μίλησαν για το ερχόμενο ματς με τον Ιωνικό και την συμπαράσταση που περιμένουν από τον κυανέρυθρο κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:


Θανάσης Θανέλλας: «Έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι της Κυριακής (30/11) παρά τα μικρό προβλήματα που είχαμε την τελευταία στιγμή. Καλουμε τον κόσμο που φέτος έχει αγκαλιάσει την ομάδα να βρεθεί δίπλα μας και να στηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών σε ένα δύσκολο παιχνίδι».


Μαριλένα Σαγάνη: «Ανυπομονούμε να έρθει η Κυριακή να παίξουμε με δίψα με για τη νίκη. Έχουμε πολύ καλό κλίμα και είμαστε μια οικογένεια. Άλλωστε αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει όπως έκανε και στο προηγούμενο ματς και ελπίζω να τους χαρίσουμε τη νίκη κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο».



Άννα Μαρία Κουντουρά: «Χαίρομαι πολύ που η ομάδα μας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του ομίλου, καθώς αυτός είναι και ο στόχος μας για φετος. Έχουμε δουλέψει πολύ και πρέπει να το δείχνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχοντας τον προπονητή, την διοίκηση, αλλά και τους φιλάθλους δίπλα μας, προχωράμε δυναμικά. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε κανέναν από τους αντίπαλους μας. Με σκληρή δουλειά, σεμνότητα, ταπεινότητα και πάθος σε κάθε αγώνα, θα επιτευχτεί ο στόχος μας».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια